• Business

    Σχολικά Είδη ίσον Public στην Ελλάδα!

    • NewsRoom

    Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, τα Public παραμένουν ο αγαπημένος προορισμός για τα σχολικά είδη για μικρούς και μεγάλους.

    Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στα θρανία, τα Public φροντίζουν για εσάς, προσφέροντας αμέτρητες ιδέες και μεγάλη ποικιλία σε ό,τι και αν χρειάζεστε για το σχολείο. Και όλα αυτά, με τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής και παραλαβής!

    Τα καταστήματα Public και το Public.gr είναι και φέτος η πρώτη επιλογή πριν από το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές αλλά και τους γονείς.

    Όπως κάθε χρόνο, εδώ θα βρείτε όλα τα σχολικά είδη εύκολα και γρήγορα, συγκεντρωμένα για κάθε γούστο, για κάθε τάξη, για κάθε budget!

    Αμέτρητα Σχολικά ίσον Public

    Με αμέτρητες επιλογές για αγόρια και κορίτσια σε σχολικές τσάντες, σχολικά είδη, γραφική ύλη, υλικά ζωγραφικής, είδη για κολατσιό, είδη αρχειοθέτησης, έπιπλα γραφείου, είδη τεχνολογίας, tablet και αξεσουάρ, τα Public κάνουν τη νέα χρονιά στην τάξη ή στο γραφείο ακόμη πιο συναρπαστική.

    Παράλληλα, στα Public, οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να βρουν ιδέες για να γεμίσουν τη νέα τους τσάντα, με μια ασύγκριτη ποικιλία από τετράδια, είδη ζωγραφικής και γραφικής ύλης όπως στυλό, μολύβια, ξύστρες και γόμες, μεμονωμένα ή σε σετ.

    Έτοιμες Σχολικές Λίστες ίσον Public

    Κι αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε με τις Back to School αγορές σας, τα Public όπως κάθε χρόνο αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν τη δική σας σχολική λίστα, που αφορά μαθητές όλων των τάξεων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα και η ομάδα των Public αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα.

    Επίσης, στον #1 online προορισμό για σχολικά, οι μαθητές ιδιωτικών σχολείων βρίσκουν έτοιμες λίστες για να μην τους λείψει τίποτα!

    Σχολικά Βιβλία κάθε τύπου ίσον Public

    Τα Public σας προσφέρουν ακόμη έτοιμα πακέτα σχολικών βιβλίων για κάθε τάξη, ενώ σας δίνουν την επιλογή να τα παραλάβετε ντυμένα, χωρίς κόπο!

    Και οι επιλογές δεν σταματούν εδώ! Μην ξεχνάτε, φυσικά, ότι τα Public διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε βιβλία, ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, αλλά και δωρεάν ακουστικά βιβλία ιστορίας για όλες τις τάξεις με τη μορφή audiobook – όλα με την υπογραφή του #1 βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα.

    Ευέλικτες πληρωμές ίσον Public

    Και φέτος, επιλέγοντας τα Public, απολαμβάνετε ευέλικτους τρόπους πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας σας.

    Η υπηρεσία Public Now, Pay Later μέσω Klarna επιτρέπει την ολοκλήρωση των αγορών σας σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ή online, σε τρεις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική.

    Παράλληλα, η υπηρεσία Flex Pay, η οποία είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα Public, σας επιτρέπει να εξοφλήσετε τις αγορές σας σε έως 36 χαμηλές δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.

    Έξυπνες υπηρεσίες παράδοσης ίσον Public

    Τα Public σας προσφέρουν αρκετές επιλογές παράδοσης για να επιλέξετε εσείς εκείνη που σας βολεύει.

    Με την υπηρεσία Express Pick Up, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας δωρεάν από το κατάστημα της επιλογής σας, σε μόλις 60’.

    To Flex Delivery σας επιτρέπει να κάνετε την παραγγελία σας online και να επιλέξετε εσείς ποια μέρα σας βολεύει να παραλάβετε, μέσα σε διάστημα 30 ημερών!

    Με το Public Locker Pick-up 24/7 μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας  απ’ όποιο σημείο στην Ελλάδα, οποιαδήποτε στιγμή, έως και 48 ώρες από τη στιγμή της παράδοσης, σε πάνω από 500 lockers σε όλη τη χώρα.

    Μάλιστα, έως 31 Αυγούστου μπορείτε να επωφεληθείτε με την δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €35. Ισχύει και για τις παραδόσεις μέσω Public Locker Pick-up 24/7.

    Και φέτος Public για σχολικά, με απλά μαθηματικά

    Η νέα σχολική χρονιά έφτασε και το πρώτο κουδούνι σύντομα θα χτυπήσει. Με τα Public στο πλευρό σας μπορείτε να την οργανώσετε όπως ακριβώς την ονειρεύεστε.

    Ευέλικτες υπηρεσίες, αμέτρητες ιδέες και μεγάλη ποικιλία σε ό,τι και αν χρειάζεστε για το σχολείο!

    Τα Public είναι και φέτος ο απόλυτος προορισμός.