ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άδωνις Γεωργιάδης από Βρυξέλλες: Η Ελλάδα στηρίζει σθεναρά την παραγωγή κρίσιμων φαρμάκων σε ευρωπαϊκό έδαφος
«Όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή».
Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης συνομιλώντας σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους αλυσίδων σούπερ μάρκετ για την αντιμετώπιση της αύξησης τιμών στα προϊόντα.
Στην τηλεδιάσκεψη συζήτησαν το θέμα της αύξησης των τιμών στο «καλάθι της νοικοκυράς», χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένες τιμές συγκεκριμένων προϊόντων καθώς αυτό απαγορεύεται από το περί του Ανταγωνισμού Δίκαιο, αλλά με υπόμνηση της νομοθεσίας περί καρτέλ και αθέμιτου κέρδους εν μέσω πανδημίας.
Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και τονίστηκε πως όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή.
Διαβάστε επίσης:
Άδωνις Γεωργιάδης: Να απορροφήσουν όσο μπορούν τα σούπερ μάρκετ τις αυξήσεις
Folli Follie: Τροποποίηση της Συμφωνίας Εξυγίανσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Αρκετά καλή η συνάντηση Γουίτκοφ και Κούσνερ με τον Πούτιν, θα ήθελε να τερματίσει τον πόλεμο
- Άροσις: Διψήφια ανάπτυξη αλλά επιστροφή σε ζημιές για την επένδυση Ν. Καραμούζη στα όσπρια
- ΑΚΤΩΡ: Σε εξαγορές και επενδύσεις θα διατεθούν τα κεφάλαια από το ομόλογο έως 140 εκατ. ευρώ – Το πλάνο του ομίλου
- Πώς απαντάει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα – Το άτυπο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο