ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης για Τσίπρα: Αν μου κάνει μήνυση για τη βαλίτσα από τη Βενεζουέλα θα ζητήσω facebook live στη δίκη
Η συνεργασία Ελλάδας και Κίνας στον οικονομικό τομέα αποτέλεσε το θέμα της σημερινής συνάντησης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με το νέο πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, Σιάο Τζουντσένγκ.
Όπως έγραψε στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο ίδιος και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης «υποδέχθηκαν σήμερα το νέο πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, Σιάο Τζουντσένγκ και αντήλλαξαν απόψεις για τη διμερή συνεργασία στον οικονομικό τομέα με αιχμή τις επενδύσεις».
Ο ΥΠΑΝΕΠ @AdonisGeorgiadi & ο ΑΝΥΠΑΝΕΠ @npapathanasis υποδέχθηκαν σήμερα το νέο πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Σιάο Τζουντσένγκ και αντήλλαξαν απόψεις για τη διμερή συνεργασία στον οικονομικό τομέα με αιχμή τις επενδύσεις @Chinaemb_Hellas pic.twitter.com/1b2vyQCvkH
— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) November 8, 2021
Διαβάστε επίσης:
Δάνεια €32 δισ. ρυθμίστηκαν μέσα στην πανδημία – Παραδείγματα με «κούρεμα» οφειλών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαθιός Ρήγας (Energean): Οι γεωπολιτικές εξελίξεις καθιστούν ακόμη πιο σημαντική μια ανακάλυψη υδρογονανθράκων στο Βορειοδυτικό Ιόνιο
- Ευρωαγορές: Ράλι μετά τη νίκη των Δημοκρατικών – Κέρδη 1,82% για τον Stoxx και απογείωση 3,28% στη Μαδρίτη
- Πλεύρης: Προβλέπονται δύο δομές μεταναστών στην Κρήτη – Δεν θα υπάρξει τρίτη στην Ιεράπετρα
- ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκε οργάνωση που εξαπατούσε ηλικιωμένους και τους αποσπούσε χρήματα και κοσμήματα σε περιοχές της Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.