• Business

    Γεωργαντάς: Ενισχύοντας τους ελέγχους προστατεύουμε την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων

    • NewsRoom
    O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς

    O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς


    Επισκέψεις σε κομβικές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που έχουν σχέση με τον έλεγχο τροφίμων και τους φυτοϋγειονομικούς ελέγχους έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σήμερα Δευτέρα.

    Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργαντάς συναντήθηκε με τους διευθυντές και προσωπικό της Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών Κεντρικής Μακεδονίας, του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, του Εργαστηρίου Ελέγχου Κυκλοφορίας Ζωοτροφών, του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχου και του Σταθμού Ελέγχου και Τυποποίησης Δημητριακώνστη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

    Ο κ. Γεωργαντάς ευχήθηκε στους υπαλλήλους των συγκεκριμένων υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλή και δημιουργική χρονιά και τόνισε ότι η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ θα στέκεται στο πλευρό τους με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία των παραγωγών και των καταναλωτών.

    Ενισχύοντας τους ελέγχους προστατεύουμε την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων
    Επίσκεψη σε υπηρεσίες Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

    Οι αρμόδιοι διευθυντές, κυρία Αικ. Χονδρονιάννη, κ. Αντώνης Υφούλης, κυρία Λαμπρινή Κωτίτσα, κ. Δημήτρης Καριώτης και κ. Δημήτρης Βαφειάδης, ενημέρωσαν τον κ. Γεωργαντά για τις δραστηριότητες των υπηρεσιών τους το προηγούμενο έτος αλλά και για τον προγραμματισμό που υπάρχει για τη νέα χρονιά, ενώ ο υπουργός τόνισε ότι η προστασία των ελληνικών προϊόντων προσδίδει σε αυτά προστιθέμενη αξία και προστατεύει παραγωγούς και καταναλωτές από φαινόμενα παράνομων ελληνοποιήσεων και απάτης στην αγροδιατροφική αλυσίδα.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Noval Property: Απορρόφησε δύο 100% θυγατρικές εταιρίες της



    ΣΧΟΛΙΑ