ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνολικής αξίας 357.837,27 ευρώ
Η εταιρεία «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. Συμμετοχών, Ακινήτων, Κατασκευών» ανακοινώνει με βάση το άρθρο 21 του Ν.3556/2007 σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης της ΕΚ 1/434/3.7.2007, ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας (Υπόχρεο Πρόσωπο βάσει του Κανονισμού (EΕ) 596/2014) κ. Γεώργιος Περιστέρης, προέβη στις 24/9/2021 σε αγορά 40.000 κοινών ονομαστικών μετοχών συνολικής αξίας 357.837,27 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλήγμα στην παγκόσμια αγορά αλουμινίου: Εκτός λειτουργίας η μονάδα-κλειδί της Emirates μετά από επιθέσεις στο Άμπου Ντάμπι
- Μάχη αεροπορικών κολοσσών για την πορτογαλική TAP: Η Air France-KLM κάνει την πρώτη κίνηση
- Η Coffee Berry εγκαινιάζει τρεις νέες αγορές
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Και 3η δικογραφία για επιπλέον 2 εν ενεργεία βουλευτές από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – 20 τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.