ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε προσλήψεις προχωράει η Fraport Greece, προκειμένου να καλύψει ανάγκες στα αεροδρόμια της χώρας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Σύμφωνα με το Workenter, η εταιρεία ολοκλήρωσε την επιλογή αναδόχων, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την επιλογή προσωπικού, με αντικείμενο τη φύλαξη και την καθαριότητα των αεροδρομίων.
Αμέσως μετά το Πάσχα, η Fraport Greece θα ανακοινώσει τις ανάδοχες εταιρείες και θα αρχίσει αμέσως η πρόσληψη προσωπικού που θα λάβει χώρα υπό την εποπτεία και τις προδιαγραφές του διαχειριστή των αεροδρομίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κουτεντάκης (Τράπεζα Πειραιώς): Η ανάπτυξη περνά μέσα από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- Πολεμικοί ανταποκριτές: Ιστορική συμφωνία για την ασφάλεια σε εμπόλεμες ζώνες – Μνημόνιο Συνεργασίας με ΕΣΗΕΑ, ΓΓΕΕ και Υπουργείο Άμυνας
- ΕΛΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση με 5 συλλήψεις – Στο στόχαστρο εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε εκβιασμούς και απόπειρα δολοφονίας
- Πανεπιστήμια: Πάνω από 3 εκατ. ευρώ για στεγαστικό επίδομα στο ΑΠΘ και αναβάθμιση υποδομών στο ΕΚΠΑ – Αναλυτικά οι παρεμβάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.