• Business

    FF Group: Δύο νέα καταστήματα Collective Sports

    • NewsRoom
    FF Group: Δύο νέα καταστήματα Collective Sports

    Γιώργος Σάμιος, Επικεφαλής Διοίκησης FF Group


    Ο Όμιλος FF Group, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης του σήματος Collective, διευρύνει το δίκτυο πωλήσεών του με δύο νέα καταστήματα Collective Sports.

    Τα νέα σημεία πώλησης Collective Sports άνοιξαν τις πόρτες τους στις περιοχές του Ψυχικού και της Νέας Ερυθραίας και υποδέχτηκαν το πιο ενημερωμένο αγοραστικό κοινό.

    Τα βόρεια προάστια της Αττικής αποκτούν δύο μοναδικούς προορισμούς για sportswear & athleisure μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ανδρικών και γυναικείων συλλογών από τα πιο δημοφιλή brand παγκοσμίως.

    Εστιάζοντας στην sport κατηγορία, τα καταστήματα Collective Sports προσφέρουν στους λάτρεις της μόδας και της άθλησης μία μοναδική εμπειρία shopping, καθώς συγκεντρώνουν on-trend επιλογές σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ.

    Συνολικά, ο Όμιλος FF Group, λειτουργεί σήμερα στην Ελλάδα εννέα καταστήματα Collective, πέντε καταστήματα Collective Sports, τρία καταστήματα Collective Underwear, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα collectiveonline.com.

    Σημειώνεται ότι το σήμα Collective έχει επίσης παρουσία με έξι καταστήματα στη Βουλγαρία, πέντε στη Ρουμανία και ένα στην Κύπρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Παπαστράτος: Στρατηγική συμφωνία με NOBACCO – Τι περιλαμβάνει

    LAMDA: Στην Επιτροπή Αποδοχών & Ορισμού Υποψηφίων ο Βασίλειος Κάτσος



    ΣΧΟΛΙΑ