• Ναυτιλία

    Στον εφοπλιστή Γιώργο Προκοπίου τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

    Γιώργος Προκοπίου Πηγή: Money Marine

    Γιώργος Προκοπίου, εφοπλιστής Πηγή: Money Marine


    Σε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες εφοπλιστές, τον Γιώργο Προκοπίου, περνούν τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αφού πλειοδότησε και τους δύο διαγωνισμούς που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο.

    Επιβεβαιώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του mononews που έκανε λόγο για για ενδεχόμενο συμμετοχής στους δύο διαγωνισμούς πανίσχυρου εφοπλιστή, ο κ. Προκοπίου είναι ο πλειοδότης για τον διαγωνισμό της ΕΤΑΔ με 37 εκατ. ευρώ (περιοχή 5ης δεξαμενής) και με 25 εκατ. ευρώ στον διαγωνισμό της ειδικής διαχείρισης για το στρατιωτικό τμήμα.

    Ο Έλληνας πλοιοκτήτης, προσέφερε 25,2 εκατ. στον διαγωνισμό του Ειδικού Διαχειριστή, έναντι 22,1 εκατ. της Pyletech και όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, προχώρησε σε αυτή την κίνηση «για τo καλό της χώρας».

    Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο διαγωνισμό τον περασμένο Δεκέμβριο η προσφορά των θυγατρικών του ομίλου North Star, Pyletech Shipyards και Pyletech Industries συμφερόντων του Θεόφιλου Πριόβολου, ύψους 15,1 εκατ. ευρώ για τα ΕΝΑΕ είχε κριθεί από το συμβούλιο πιστωτών, ως χαμηλή.

    Διαβάστε σχετικά:

    Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Η απόφαση που ανακλήθηκε, ο πανίσχυρος εφοπλιστής, οι φρεγάτες και το ενδιαφέρον για τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας

    Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Η θέση της North Star για τον διαγωνισμό



    ΣΧΟΛΙΑ