ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έκδοση νέου κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους έως 15 εκατ. ευρώ, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εβροφάρμα.
Αναλυτικότερα, η εταιρεία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 18.12.2019 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στο Διδυμότειχο η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρευρέθησαν μέτοχοι οι οποίοι αντιπροσωπεύουν ποσοστό 76.02% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας (10.393.793 μετοχές σε σύνολο 13.673.200 μετοχών).
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί το καθένα από τα παρακάτω θέματα.
1. Εγκρίθηκαν η έκδοση νέου κοινού Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.4548/2018 και 3156/2003 έως ποσού €15.000.000 και η παροχή εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για όλες τις σχετικά με το νέο δάνειο ενέργειες.
2. Αποφασίστηκε ο επαναπροσδιορισμός της σύνθεσης της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας, ο καθορισμός της θητείας της και η εκλογή/ορισμός νέου προέδρου αυτής. Αποφασίστηκε η Επιτροπή Ελέγχου να είναι ανεξάρτητη από το Διοικητικό Συμβούλιο Επιτροπή και να έχει θητεία ίση με την θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι ως τις 20/6/2022. Επίσης εκλέχτηκε/ορίστηκε ως νέος πρόεδρος αυτής ο κος Απόστολος Χρυσοστομίδης, τρίτο πρόσωπο, ανεξάρτητο κατά την έννοια του άρθρου 4 του Ν.3016/2002, με επαρκή γνώση στην λογιστική και ελεγκτική. Τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής παραμένουν όπως έχουν έως σήμερα. Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου αναλαμβάνει καθήκοντα από 01/01/2020.
3. Αποφασίσθηκε η τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας που αφορά τη διάρκεια της εταιρείας και η οποία ορίσθηκε «αόριστη».
4. Αποφασίσθηκε η τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της εταιρείας που αφορά τον σκοπό.
5. Αποφάσισε την τροποποίηση των άρθρων 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 32 και 33 του καταστατικού της Εταιρείας για την εναρμόνισή του με τις διατάξεις του νόμου 4548/2018.
6. Εγκρίθηκε η Πολιτική Αποδοχών της Εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 110 παράγραφος 2 του Ν. 4548/2018.
7. Στα διάφορα θέματα δεν προτάθηκαν προς συζήτηση άλλα θέματα.
Όλες οι ανωτέρω αποφάσεις, υπ’ αριθ. 1 έως 6, ελήφθησαν ομοφώνως, ήτοι με 10.393.793 εκπροσωπούμενες μετοχές σε σύνολο μετοχών 13.673.200 επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Μάκρη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 36χρονου – Η πρώην σύντροφος ανάμεσα στους συλληφθέντες
- Κυκλοφοριακό: Τι συμβαίνει με το χάος στους δρόμους – Tι λένε οι συγκοινωνιολόγοι
- Το Βατικανό και τη Ρώμη πρόκειται να επισκεφτεί ο Μάρκο Ρούμπιο για να γεφυρωθεί το χάσμα με την Αγία Έδρα
- «Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.