• Business

    Εύη Μπουκώρου: Ποια είναι η νέα CEO της Generation Y, οι στόχοι και η επόμενη ημέρα

    Εύη Μπουκώρου – Γεωργούδα, νέα CEO Generation Y

    Εύη Μπουκώρου – Γεωργούδα, νέα CEO Generation Y


    Η Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού, αναλαμβάνει χρέη Διευθύνουσας Συμβούλου στην Generation Y, αντικαθιστώντας τον Αναστάσιο Σπανίδη, ο οποίος και ίδρυσε την εταιρεία το 2000.

    Η επιλογή της κ. Μπουκώρου να αναλάβει τα ηνία δεν ήρθε… αναπάντεχα, καθώς, έχοντας περάσει από όλες τις κομβικής σημασίας θέσεις εντός της, κρίθηκε ως η πλέον κατάλληλη να «τρέξει» την εταιρεία. Και με όπλα της την εμπειρία, το global mindset, την πελατοκεντρικότητα και την τεχνολογική κατάρτιση που διαθέτει, να την οδηγήσει στην επόμενη ημέρα.

    Η Εύη Μπουκώρου διετέλεσε στο παρελθόν Chief Commercial Officer (CCO) στην Generation Y και έχει διανύσει μια λαμπρή πορεία τα τελευταία 10 έτη στην εταιρεία. Εκτός των άλλων έχει διατελέσει Head Of Customer Experience, Chief Production Officer, Chief Business Development Officer, Chief Commercial Officer(CCO) και μέλος του ΔΣ.

    Πλέον από τη νέα της θέση στο τιμόνι της εταιρείας, στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Generation Y στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης και στην ανάπτυξη πρωτοποριακών ψηφιακών λύσεων που θα προσφέρουν αξία στους πελάτες και στην κοινωνία.

    Ποια είναι η Εύη Μπουκώρου

    Η Εύη Μπουκώρου είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και δραστηριοποιείται στον τομέα του Μάρκετινγκ / Ψηφιακού Μάρκετινγκ από το 2004.

    Το data-driven mindset που διαθέτει και το οποίο μεταφράζεται άμεσα σε δεξιότητες ηγεσίας, της δίνει τη δυνατότητα να εμπνέει τους συνεργάτες της να φτάσουν στο top των δυνατοτήτων τους, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά τους.

    Η ίδια, όπως δηλώνει, «πιστεύει πολύ στους ανθρώπους και πρεσβεύει ότι όλα επιτυγχάνονται μέσα από τη δύναμη των ομάδων.

    Στις βασικές της αρχές είναι ο σεβασμός σε κάθε έκφανση της ζωής, της σκέψης και της διαφορετικότητας. Τη χαρακτηρίζει η στοχοπροσήλωση, η αξιοπιστία, η τετράγωνη λογική και η αισιοδοξία και δίνει πάντοτε ευκαιρίες σε εκείνους που τις αξίζουν».

    Από τη νέα της θέση η κ. Μπουκώρου δήλωσε ότι «Η Generation Y έχει ήδη αποδείξει τη δυνατότητά της να καινοτομεί και να παρέχει υψηλής ποιότητας ψηφιακές λύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, δεσμεύομαι να συνεχίσω αυτή την παράδοση και να οδηγήσω την εταιρεία προς νέες επιτυχίες και κορυφές.

    Ευχαριστώ τον Αναστάσιο Σπανίδη για την εμπιστοσύνη και είναι μεγάλη μου τιμή να συνεχίσω το έργο του. Με τη στήριξη της εξαιρετικής διοικητικής μου ομάδας, που απαρτίζεται από στελέχη με 10ετή και άνω θητεία στην Generation Y καθώς και νέων προσθηκών από κορυφαία στελέχη της αγοράς, θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας και θα συμβάλλουν στην εξέλιξη της ψηφιακής εποχής. Δεσμεύομαι για διαρκή προσπάθεια για καινοτομία και αριστεία».

    Στο προφίλ της στο LinkedIn, η κ. Μπουκώρου ανάρτησε το εξής: «Με μεγάλο ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη αναλαμβάνω αυτή τη νέα πρόκληση, οδηγώντας μια απίστευτη ομάδα. Δεσμεύομαι να οδηγώ την καινοτομία, να ενθαρρύνω τη συνεργασία και να κατευθύνω τη Genetation Y προς νέα ύψη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα ομάδα, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για να επιτύχουμε νέα ορόσημο και να βάλουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά».

    Ποια είναι η Generation Y

    Με περίπου 24 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, η Generation Y είναι μια διεθνής διαδραστική εταιρεία με περισσότερα από 231 προσωπικό, φυσική παρουσία σε 10 χώρες, μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Ντουμπάι και Κίνα και ενεργά έργα σε περισσότερες από 24 χώρες παγκοσμίως.

    Με εκατοντάδες διεθνή και εγχώρια έργα στο ενεργητικό της, η Generation Y έχει ειδικευτεί τα τελευταία χρόνια στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργώντας καινοτόμα ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμογές καθώς και στην προώθησή τους μέσω στοχευμένου και εξατομικευμένου διαδικτυακού μάρκετινγκ.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 2022 είχε κύκλο εργασιών 2.364.056 ευρώ, αυξημένος κατά 16% σε σχέση με το 2021, όταν ανήλθε στα 2.035.450 ευρώ. Ωστόσο τα καθαρά αποτελέσματα προ φόρων ανήλθαν στο ποσό των 362.633,22 ευρώ (ζημιά) και είναι μειωμένα κατά 170,00 % σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιστορικό ρεκόρ το 2023 για τα ελληνικά αεροδρόμια

    Υπερταμείο: Πώς υλοποιούνται τα έργα – Συνεισφορά 285 εκατ. ευρώ στην οικονομία

    Αυξημένη ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια αναμένουν οι τράπεζες



    ΣΧΟΛΙΑ