ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο ρόλο αποκτά ο Ευάγγελος Μυτιληναίος που, εκτός από Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της MYTILINEOS, είναι πλέον και επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Τμήμα, που ανήκει στη Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών και επικύρωσε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πειραιώς κατά την 6η Συνεδρία.
Η απόφαση της αναγόρευσης του κ. Μυτιληναίου ως επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς στηρίζεται, σύμφωνα με το ίδιο το Τμήμα, στην εξαιρετική συμβολή του κ. Μυτιληναίου, στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η τελετή της αναγόρευσης θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα σε χώρο, μέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν εγκαίρως από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.