• Business

    Euploia Drydocks & Services Ltd.: Συμφωνία συνεργασίας με τη Navitec Marine Services

    dry dock


    Η ελληνική εταιρεία Euploia Drydocks & Services Ltd., που εξειδικεύεται στις επισκευές και μετατροπές πλοίων, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε την 1η Ιουλίου 2016 σύμφωνο συνεργασίας με τη βελγική Navitec Marine Services, που δραστηριοποιείται στον ίδιο κλάδο. Η Euploia Drydocks and Services Ltd., μέσω αυτής της συμφωνίας στοχεύει να διευρύνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της εκπροσωπώντας αποκλειστικά στην Ελλάδα μια από τις πλέον καθιερωμένες εταιρείες στον κλάδο των επισκευών και παροχής τεχνικών υπηρεσιών για κάθε τύπο πλοίου.

    Η Navitec Marine Services, που έχει έδρα το λιμάνι του Antwerp, εξειδικεύεται στις επισκευές στο νερό. Το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο της, μεγέθους 5.000 τ.μ. και οι άρτια εκπαιδευμένες ομάδες βρίσκονται εκεί 24 ώρες το 24ωρο και πραγματοποιούν άμεσες και οικονομικές επισκευές ώστε να εγγυηθούν την ασφαλή λειτουργία των πλοίων. Η Navitec εξυπηρετεί τα πλοία που πλέουν στα λιμάνια των Antwerp, Ghent, Zeebrugge, Rotterdam, Flushing και αλλού. Αν κριθεί απαραίτητο ή αν η παραμονή στο λιμάνι είναι περιορισμένη, οι επισκευές εν πλω αποτελούν επιλογή. Είτε πρόκειται για συντήρηση, επισκευή είτε για κατασκευή, η Navitec είναι μια εταιρεία που καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

    Ο κ. Χάρης Βαλεντάκης, γενικός διευθυντής της Euploia Drydocks and Services Ltd., δήλωσε σχετικά με την υπογραφή της συμφωνίας ότι: “Αυτή η συνεργασία ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες. Ανυπομονούμε να χτίσουμε μια σχέση με τη Navitec Marine Services που θα ωφελεί εξίσου και τις δυο πλευρές. Ειλικρινά ελπίζω ότι αυτό το πρώτο βήμα θα οδηγήσει σε μια μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών”.

    Από την πλευρά του ο Roel Van de Water, ο διευθυντής πωλήσεων της Navitec Marine Services, πρόσθεσε ότι: “Έχουμε δεσμευτεί με τη συνεργασία μας με την Euploia Drydocks and Services Ltd. και μέσω αυτής θα επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα των επισκευών πλοίων και διασφάλισης του φορτίου. Επίσης στοχεύουμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας στην ελληνική ναυτιλιακή αγορά και να ενισχύσουμε τη θέση μας στην παγκόσμια αγορά. Ανυπομονούμε να χτίσουμε μια σχέση με την Euploia Drydocks and Services Ltd. που θα ωφελεί αμφότερες τις εταιρείες και θα βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία”.

    Η Euploia Drydocks & Services Ltd. είναι μια καθιερωμένη ελληνική εταιρεία με άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους επαγγελματίες στον κλάδο των θαλάσσιων υπηρεσιών, με εξειδίκευση στις επισκευές και μετατροπές πλοίων. Στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της βρίσκεται η παροχή υπηρεσιών επισκευών μέσω του παγκόσμιου δικτύου εμβληματικών ναυπηγείων, συνεργείων και εταιρειών που συνεργάζεται. Το portfolio των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχει περιλαμβάνει θαλάσσιο εξοπλισμό, εξαρτήματα, BWTS, λιπαντικά, ανθρακαποθήκη, καθώς και υπηρεσίες ασφαλείας. Η αποστολή της είναι να παρέχει στην τοπική ναυτιλιακή αγορά υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που θα συνοδεύονται από έγκαιρες παραδόσεις και ανταγωνιστικές τιμές, με σεβασμό πάντα στα συμβόλαια που έχει υπογράψει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/piter-georgiopoulos-stin-teliki-efthia-genco-gia-ti-simfonia-tous-pistotes-tis/70602



    ΣΧΟΛΙΑ