ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και μία αποθήκη κάηκαν στο Επιχειρηματικό Πάρκο Πάτρας, από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην Κάτω Αχαΐα, περιμετρικά του πάρκου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ.
Ειδικότερα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εκτός των ορίων του Επιχειρηματικού Πάρκου Πάτρας, την Τρίτη 12 Αυγούστου, στην Κάτω Αχαΐα, κατέκαψε περιμετρικά το Επιχειρηματικό Πάρκο, με τις απώλειες να περιορίζονται σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και μία αποθήκη.
Η παροχή νερού υπήρξε αδιάλειπτη από το δίκτυο του Επιχειρηματικού Πάρκου, χάρη στη λειτουργία του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους που διαθέτει η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ, επικουρώντας το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από το πρωί ξεκίνησε και η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.
Η λειτουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου αποκαθίσταται σταδιακά, ακολουθώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Στην Πολιτική Προστασία θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός για τις φωτιές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης: Η κοινωνία έχει αγανακτήσει με το κόστος ζωής – Μονόδρομος η πολιτική αλλαγή
- Κώστας Βαξεβάνης: Δεν κατεβάζει το δημοσίευμα παρά τη δικαίωση Gutenberg: «Ας τους στείλει ο Τσίπρας να με συλλάβουν»
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιατί ζητάει 1 εκατομμύριο ευρώ από την Έλενα Χριστοπούλου
- Όρμπαν: Οι ΗΠΑ έτοιμες να βοηθήσουν αν υπάρξει «πανικός» στο ουγγρικό φιορίνι