• Business

    Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Tips για να βγεις όσο πιο κερδισμένος γίνεται!

    • NewsRoom

    Ετοιμάζεσαι για διακοπές και δεν θες να αφήσεις τίποτα στην τύχη. Τόσο καιρό περίμενες άλλωστε αυτήν τη στιγμή! Λογικό να θες να είναι όλα τέλεια. Και το ταξίδι και η διαμονή και η εμφάνιση και όλα τ’ άλλα! Αν είχες δε και κάποια μικρή βοήθεια, οικονομική κατά προτίμηση, ακόμη καλύτερα!

    Μήπως, όμως, έχεις και δεν το ξέρεις; Μήπως αυτό που ζητάς είναι ήδη στο τσεπάκι σου; Γιατί αυτό το καλοκαίρι, ότι κι αν κάνουμε, με το go4more της Εθνικής Τράπεζας βγαίνουμε κερδισμένοι! Απολαμβάνουμε χαλαρές βόλτες σε καφέ και ρεστοράν στην πόλη μας, αγοράζουμε gadgets και βιβλία για τις διακοπές και όχι μόνο, αθλητικά είδη, ρούχα και καλλυντικά, ανανεώνουμε το σπίτι ή το εξοχικό μας.

    Πάμε διακοπές, κλείνουμε το ξενοδοχείο που θέλουμε και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, νοικιάζουμε αυτοκίνητο, γεμίζουμε βενζίνη και εφοδιαζόμαστε με τα απαραίτητα για την παραλία (αντηλιακά, μαγιό, πετσέτες, ρούχα).

    Πώς μπορείς να κερδίσεις περισσότερα

    Το πρόγραμμα go4more είναι απλό: Κάνοντας τις καθημερινές αγορές σου με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και τις τραπεζικές σου συναλλαγές, συλλέγεις αυτόματα πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε περισσότερες από 7.500 χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και να επωφεληθείς από τις ειδικές προσφορές τους!

    Ειδικά φέτος το καλοκαίρι, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις!

    Οργάνωση: το «Α» και το «Ω»!

    Από 01/07 έως και 25/07, κλείνοντας ξενοδοχείο από το ekdromi.gr, κερδίζεις το 15% της αξίας της σε go4more πόντους, καθώς και 1 δωρεάν διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

    Ονειρεύεσαι να δεις το ηλιοβασίλεμα στην Οία της Σαντορίνης, να κολυμπήσεις στα κρυστάλλινα νερά της Νάξου, αλλά και να πιεις μια τσικουδιά με τους φιλόξενους κατοίκους των Χανίων;

    Από 01/07 έως και 15/08, κλείνοντας ακτοπλοϊκά εισιτήρια κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από το call center της Minoan Lines ή από το ebooking.minoan.gr για την Κρήτη ή για τις Κυκλάδες με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, έχεις κέρδος έως 10% σε go4more πόντους.

    Και, αν θες την αυτονομία σου και ελευθερία κινήσεων εκεί που πας, για να τα δεις όλα, μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο από την AVIS ή την BUDGET κερδίζοντας το 15% της αξίας σε go4more πόντους. Η προσφορά ισχύει από 27/06 έως 31/07/2022.

    Επιπλέον, το go4more έχει φροντίσει ακόμα και για τη βενζίνη που θα χρειαστείτε. Για όλον τον Ιούλιο, από Παρασκευή έως και Δευτέρα, αγοράζοντας καύσιμα αξίας 30€ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Shell, έχεις κέρδος 5% σε go4more πόντους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή κέρδος 3% με τις χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

    Σαντορίνη

    Φτιάχνουμε βαλίτσες!

    Οργάνωσες τα πάντα και ετοιμάζεσαι να φτιάξεις βαλίτσα. Τα πήρες όλα όμως;

    Από 01/07 έως και 16/07, με κάθε αγορά αξίας 29,99€ και άνω με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr προμηθεύεστε όλα τα απαραίτητα για ατελείωτο παιχνίδι στην παραλία, ενώ παράλληλα κερδίζετε έως 10% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους!

    Και επειδή ο καυτός ήλιος χρειάζεται προσοχή, κάνε μια λίστα με τα απαραίτητα προϊόντα αντηλιακής προστασίας καθώς και τα καλλυντικά ενυδάτωσης. Από 15/07 έως και 31/07, αγοράζοντας τα ιδανικά προϊόντα για την επιδερμίδα σου από το online φαρμακείο centralpharmacy.gr, κερδίζεις το 15% της αξίας τους σε go4more πόντους με πιστωτική κάρτα ή το 10% σε go4more πόντους με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

    Και δεν πρέπει να ξεχνάμε την προστασία των ματιών μας! Με κάθε αγορά από τα καταστήματα οπτικών Mati Mati από 01/07 έως και 15/07, κερδίζεις έως 10% σε go4more πόντους.

    Διακοπές, όμως, χωρίς διάβασμα δεν λένε! Γι’ αυτό και το go4more σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις τα βιβλία που θα σου κρατήσουν συντροφιά στην παραλία από ένα κατάστημα Public ή το public.gr κερδίζοντας το 30% της αξίας τους σε go4more πόντους. Ισχύει από 04/07 έως και 06/08/2022.

    Διακοπές, βιβλίο, παραλία

    Των φρονίμων τα παιδιά…

    Έχεις χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας; Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, κάνε την εγγραφή σου στο «go4more» εδώ.

    Κέρδισε και εξαργύρωσε πόντους καθημερινά, εύκολα και γρήγορα σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

    Supermarkets, πρατήρια καυσίμων, πολυκαταστήματα, τηλεφωνία & Internet, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, παιδικά είδη, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου!

    Πώς μπορείς να συγκεντρώσεις πόντους

    Για να δεις πως μπορείς να συγκεντρώσεις πόντους κάνε click εδώ.

     Δες εδώ τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και τα κοντινότερα καταστήματα σε εσένα.

    Πώς ενημερώνεσαι για τους πόντους σου;

    Ενημερώσου για τους πόντους σου εύκολα και γρήγορα στο https://www.nbg.gr/el/go4more, στην ειδική εφαρμογή του go4more για smart phones (iOS ή Android), μέσω του Digital Banking, σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (είτε πραγματοποιήσεις αγορά είτε όχι), καθώς και μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Τράπεζας, καλώντας στο +30 210 48 48 484 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

    Και, αυτό το καλοκαίρι go4more!

    Κέρδισε περισσότερα, κέρδισε την επιβράβευση που σου αξίζει!