• Εθνική Τράπεζα-eBay: Η στρατηγική συνεργασία που ανοίγει δρόμους για κάθε επιχείρηση

    Θέλετε να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της επιχείρησής σας; Η Εθνική Τράπεζα έχει τη λύση

    Με την εξωστρέφεια να αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για κάθε επιχείρηση και την ευελιξία να φέρνει τη «νίκη στα σημεία», η ανανέωση της στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στην Εθνική Τράπεζα και το eBay μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα επιτυχίας για κάθε επιχείρηση που θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της.

    Είναι γεγονός ότι η επιτάχυνση της ψηφιοποίησης που πυροδότησαν οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας Covid-19 την τελευταία τριετία είχε σημαντικότατο αντίκτυπο στη χρήση του διαδικτύου και, κατ’ επέκταση, στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου που απέδειξε τη δυναμική του και το 2022. Πλέον, οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις διαθέτουν ολοκληρωμένα κανάλια ψηφιακών πωλήσεων. Την ίδια στιγμή, οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες αποτελούν πλέον βασικό «συνεργάτη» των επιχειρήσεων για τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες αγορές, να αποκτούν διευρυμένα κανάλια διανομής και να ενδυναμώνουν την εξωστρέφειά τους, ενισχύοντας τη δυναμική των πωλήσεων και την ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας. Είναι ένα βασικό εργαλείο για την ανάδειξη του επιχειρηματικού μοντέλου κάθε επιχείρησης, της πρότασης αξίας που εισάγει στην αγορά και στη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

    Το eBay, από την πλευρά του, αποτελεί μία ευρύτατη γνωστή, παγκόσμια πλατφόρμα για την προώθηση πάσης φύσεως προϊόντων, με 134 εκατ. αγοραστών και 1,7 δισ. ενεργές καταχωρίσεις προϊόντων, που οδηγούν στην πώληση ενός προϊόντος κάθε 36 δευτερόλεπτα, ενώ το 2022 πουλήθηκαν μέσω αυτής σχεδόν 1 εκατομμύριο προϊόντα.

    Έχοντας πλήρη επίγνωση της δυναμικής της πλατφόρμας, η Εθνική Τράπεζα, στηρίζοντας σταθερά την εξαγωγική δραστηριότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανανέωσε τη συνεργασία της με το eBay, προσφέροντας επιπλέον προνόμια στις επιχειρήσεις για την ενίσχυση των αναγκών προβολής και διαφήμισης των προϊόντων τους, καθώς και λύσεις για τη διαχείριση μεταφορικών εξόδων και αποθήκευσης.

    Η συνεργασία αυτή συμβάλλει στον στόχο της Εθνικής Τράπεζας να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών των επιχειρήσεων, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση. Για τον σκοπό αυτό επιδιώκει να βρίσκεται μπροστά σε θέματα καινοτομίας και ψηφιακών υπηρεσιών, προσφέροντας παράλληλα συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση.

    Πλεονεκτήματα για όλους

    Μέσω της συνεργασίας της Εθνικής με το eBay, κάθε επιχείρηση που διαθέτει πάνω από 100 προϊόντα για πώληση μπορεί να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο eBay και να διευρύνει σημαντικά το πελατολόγιό της.

    Ειδικότερα, για τους πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεών τους, απολαμβάνοντας:

    – Δωρεάν συνδρομή για τους 3 πρώτους μήνες

    – Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μέσω προνομιακών πακέτων και τιμολόγησης σύμφωνα με το μέγεθος της επιχείρησης

    – Έκπτωση 80% στα έξοδα προβολής και διαφήμισης της επιχείρησης μέσα στην πλατφόρμα του eBay marketplace (search engine κλπ.)

    – Ευνοϊκότερους όρους και προτάσεις για την αποστολή των προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ειδικών συνεργασιών που εξασφαλίζει το eBay με εταιρείες logistics/courier

    – Προσωπική εκπαίδευση από τους ειδικούς του eBay σε 5 μόλις βήματα: από τη δημιουργία λογαριασμού και την ενημέρωσή του με προϊόντα, έως την επικοινωνία με τους πελάτες

    – Αυτοματοποιημένες και προσαρμοσμένες λύσεις, για να εμπλουτίζει τον λογαριασμό της με νέα προϊόντα και να παρακολουθεί τις παραγγελίες

    – Βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία μάρκετινγκ που θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων

    – Προσωποποιημένη υποστήριξη

    Για περισσότερες πληροφορίες, πρόσβαση, προσωποποιημένη υποστήριξη και σημαντικά προνόμια, μπείτε στο site της Εθνικής Τράπεζας εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.