• Business

    Εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε τον μύθο από την αλήθεια;

    • NewsRoom


    Πόσο καλοί είστε στο να ξεχωρίζετε την αλήθεια από τα… παραμύθια;

    Ξέρετε να αποφεύγετε τις «κακοτοπιές» των fake news και να αναγνωρίζετε τους μύθους που κάποιοι πλασάρουν ως πραγματικότητα;

    Και, εν πάση περιπτώσει, τελικά μας ψεκάζουν;

    Και η κατάκτηση της Σελήνης είναι αληθινό γεγονός ή γυρίστηκε σε ένα στούντιο;

    Η αλήθεια είναι ότι, πολλές φορές, κάποιοι μύθοι είναι τόσο αριστοτεχνικά κατασκευασμένοι που δεν είναι πάντα εύκολο να βρει κανείς το ψέμα που κρύβουν.

    Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς είναι τόσο βαθιά ριζωμένοι μέσα μας, που ακόμα κι αν μας πουν ότι είναι μύθοι, πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να το πιστέψουμε! Και ίσως δεν υπάρχει κανένας άλλος τομέας μύθων που να είναι τόσο πλούσιος όσο αυτός του leasing αυτοκινήτου.

    Για παράδειγμα: όταν αποκτάς ένα αυτοκίνητο με leasing, είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις από την τσέπη σου το σέρβις, τη μεικτή ασφάλεια και τα έξοδα του αυτοκινήτου. Μύθος ή αλήθεια;

    Ή το άλλο το ακόμα πιο κλασικό: «το leasing είναι μόνο για εταιρείες». Μύθος ή αλήθεια;

    Αν είστε από αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν το μύθο από την αλήθεια, τότε ανήκετε σε μία λαμπρή μειοψηφία.

    Αν ανήκετε όντως σε αυτή τη μειοψηφία, ήρθε η ώρα να το αποδείξετε, και μάλιστα έχοντας την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια, καλοκαιρινά δώρα και ταξίδια!

    Απλώς κάντε το κουίζ της Avis, το οποίο είναι πολύ απλό: Απαντάτε σε μερικές ερωτήσεις (κάποιες σχετικά με το leasing και άλλες γενικού ενδιαφέροντος), αποφασίζοντας αν πρόκειται για «Μύθο» ή «Αλήθεια». Στην πορεία θα μάθετε χρήσιμες πληροφορίες που ενδεχομένως να μη γνωρίζατε, και μπορείτε να μπείτε στον διαγωνισμό της Avis!

    Εμπρός, λοιπόν: Αποδείξτε στον εαυτό σας και στους άλλους ότι δεν ξεγελιέστε εύκολα!

    Κάντε το quiz εδώ



    ΣΧΟΛΙΑ