• Business

    Αισιόδοξος ο Στ. Πιτσιόρλας για Hellenic Steel-Τι είπε για την αναβολή της υπόθεσης

    • NewsRoom
    Στέργιος Πιτσιόρλας 60 ετών -Υφυπουργός Ανάπτυξης


    «Σημαντική βιομηχανία» χαρακτήρισε τη Hellenic Steel ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, επαναλαμβάνοντας ότι ο υποψήφιος επενδυτής, η Jordan International με έδρα το Χάμντεν, είναι «σοβαρός και γνώστης του αντικειμένου της εταιρείας».

    ‘Οπως επισήμανε ο κ. Πιτσιόρλας, ο επενδυτής προτίθεται άμεσα να προχωρήσει σε επενδύσεις, που είναι συνολικού ύψους της τάξης των 100 εκατ. ευρώ περίπου και μέσω αυτών εξασφαλίζεται όχι μόνο η επαναλειτουργία της βιομηχανίας, αλλά και η ανάπτυξής της, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν πάρα πολλές θέσεις εργασίας.

    Αναφορικά με την αναβολή που πήρε για τις 28/1 η συζήτηση για το μέλλον της Hellenic Steel από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, ο κ. Πιτσιόρλας είπε: «Δυστυχώς υπήρξε η αναβολή, που κατά τη γνώμη μου υπήρξε χωρίς λόγο στο δικαστήριο. Πιστεύω ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα και θα έχουμε σύντομα και την απόφαση. Η Hellenic Steel είναι μια βιομηχανία σημαντική στο χώρο της χαλυβουργίας και επαναλαμβάνω ότι ο υποψήφιος επενδυτής εγγυάται ότι η βιομηχανία θα λειτουργήσει και πάλι και θα αναπτυχθεί».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:Hellenic Steel: Άνοιξε ο δρόμος για την εξυγίανση με είσοδο Αμερικανού επενδυτή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ. Παληός: Προειδοποίηση από το Nasdaq για της μετοχή της Diana Containerships

    MH ΧΑΣΕΤΕ: «Κληρώνει» μέχρι τέλος του μήνα για ΕΛΒΟ 



    ΣΧΟΛΙΑ