Σε αναστολή διαπραγμάτευσης έθεσε τη μετοχή της 3Α (Εριουργία Τρία Αλφα Α.Ε.) η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά τις φήμες περί επαφών της εταιρείας με ενδιαφερόμενο επενδυτή.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανέστειλε προσωρινά τη διαπραγμάτευση των κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας «ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Α.Ε.» από σήμερα 16 Νοεμβρίου 2020 καθώς αναμένεται ανακοίνωση σχετικά με την εταιρία.
Να σημειωθεί εδώ ότι η 3Α είναι στην κατηγορία της επιτήρησης, καθώς έχει περιορισμένη επιχειρηματική δραστηριότητα, ενώ, από την αρχή του έτους δεν εμφανίζει ιδιαίτερες συναλλαγές. Μάλιστα πρόσφατα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε ζητήσει εξηγήσεις για την λειτουργία της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Ιρανικός πύραυλος έπληξε αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία – Τραυματίες στρατιώτες
- Daniel Ek: Μετά το Spotify, ο «βασιλιάς του streaming» θέλει να σκανάρει την υγεία της ανθρωπότητας
- Ώρα ΠΑΣΟΚ: Το συνέδριο της αλλαγής και το «κόκκινο» Ανδρουλάκη σε συνεργασία με ΝΔ
- Κύκνος: Το νέο στοίχημα ανάπτυξης για την υπεραιωνόβια βιομηχανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.