Σε αναστολή διαπραγμάτευσης έθεσε τη μετοχή της 3Α (Εριουργία Τρία Αλφα Α.Ε.) η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά τις φήμες περί επαφών της εταιρείας με ενδιαφερόμενο επενδυτή.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανέστειλε προσωρινά τη διαπραγμάτευση των κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας «ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Α.Ε.» από σήμερα 16 Νοεμβρίου 2020 καθώς αναμένεται ανακοίνωση σχετικά με την εταιρία.
Να σημειωθεί εδώ ότι η 3Α είναι στην κατηγορία της επιτήρησης, καθώς έχει περιορισμένη επιχειρηματική δραστηριότητα, ενώ, από την αρχή του έτους δεν εμφανίζει ιδιαίτερες συναλλαγές. Μάλιστα πρόσφατα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε ζητήσει εξηγήσεις για την λειτουργία της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Euroxx Securities για Τράπεζα Κύπρου: Μερισματική απόδοση-μαγνήτης και κεφαλαιακή υπεροχή
- Gen Z: Job hopping, AI και ευελιξία – Τι ζητά η νέα γενιά από την εργασία και την ζωή
- Goal από το Champions League
- Πήτερ Λιβανός (GasLog Partners): Πούλησε πλοίο 18 ετών έναντι 27 εκατ. δολ. – Ζημίες στο β’ τρίμηνο
