• Business

    Epsilon Νet: Εξαγόρασε το 51% της πολωνικής Hoteliga International

    epsilon net

    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net


    Tην εξαγορά του 51% των μετοχών στη Hoteliga International sp. Z o.o. ανακοίνωσε σήμερα η Epsilon Νet.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εισηγμένη:

    Η Epsilon Net, ακολουθώντας με συνέπεια το δρόμο της συνεχούς ανάπτυξης και ενισχύοντας το μοντέλο των κινήσεων συνεργασίας στη βάση της τεχνολογικής σύμπραξης, καλωσορίζει στην οικογένειά του ομίλου την εταιρεία ΗOTELIGA International sp. Z o.o, με έδρα την Πολωνία, με την υπογραφή του συμφωνητικού για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.

    Το συμφωνητικό μεταβίβασης που υπογράφηκε με την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Πολωνίας εταιρία AILLERON S.A προβλέπει τίμημα εκατό πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000,00) για την εξαγορά του 51% των μετοχών που κατείχε η εν λόγω εταιρεία στη Hoteliga International sp. Z o.o.

    Η Hotelinga International είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη boutique εταιρία πληροφορικής σε web περιβάλλον. Δραστηριοποιείται στην αγορά του hospitality software, pms, paperless hotel systems και travel technology που αλλάζει και εξελίσσεται ταχύτατα σε διεθνές επίπεδο ενώ ήδη λειτουργεί σε σημαντικό αριθμό καταλυμάτων στην Ελλάδα και ακόμη είκοσι (20) χώρες στο εξωτερικό, με έμφαση στην Ευρωπαϊκή αγορά.

    Η ολοκληρωμένη διαχείριση & συνδεσιμότητα όλων των συστημάτων της HOTELIGA με άλλα κανάλια της Τουριστικής Βιομηχανίας, δημιουργούν μεγάλο ενδιαφέρον και προσδοκίες ανάπτυξης. Η Τεχνολογική πλατφόρμα της HOTELIGA International σε cloud περιβάλλον σε συνδυασμό με την πλατφόρμα της Epsilon Net “Pylon” και την βαθιά γνώση των στελεχών της στο χώρο του τουρισμού αλλά και των λογιστικών συστημάτων, θα ενισχύσει τη γκάμα τεχνολογικών λύσεων που προσφέρει η Epsilon Net Α.Ε. στις επιχειρήσεις και θα ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών της. Επιπλέον θα αποτελέσει μοχλό εξωστρέφειας της εταιρίας και ανάπτυξης σε αγορές του εξωτερικού ενισχύοντας περαιτέρω τον επιχειρηματικό σχεδιασμό του Ομίλου.

    Ο Όμιλος της Epsilon Net εξετάζει συνεχώς και αδιαλείπτως τις συνθήκες που δημιουργούνται στην Ελληνική επιχειρηματικότητα και προσαρμόζει την στρατηγική του με απώτερο στόχο την δημιουργία αξίας για όλους τους μετόχους του, σύμφωνα και με το πλάνο ανάπτυξης όπως αναφέρθηκε στο πρόσφατα εγκριθέν ενημερωτικό Δελτίο για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στην Κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Η εξαγορά της HOTELIGA από την Epsilon Net A.E., επιβεβαιώνει την δέσμευση του ομίλου για ενίσχυση της παρουσίας του σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιείται με απώτερο στόχο την παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής & Τεχνολογίας στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό.



    ΣΧΟΛΙΑ