ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΟΛΘ Α.Ε. ανακοινώνει την αποχώρηση από τις θέσεις του Προέδρου Δ.Σ. & Δ/ντος Συμβούλου του κ. Σωτηρίου Θεοφάνη, επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφερε την Τρίτη το mononews.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, η συμβολή του κ. Θεοφάνη στην αναδιοργάνωση της ΟΛΘ Α.Ε. μετά την ανάληψη της Διοίκησης της Εταιρείας από την ιδιωτική επενδυτική Κοινοπραξία υπήρξε καθοριστική, συμβάλλοντας ουσιαστικά στις προσπάθειες εξωστρέφειας, υλοποίησης του Επενδυτικού Προγράμματος και ανάδειξης του λιμένα σε κύρια Λιμενική Πύλη της Ν.Α. Ευρώπης.
Σε αναγνώριση της συμβολής του, ο βασικός μέτοχος της ΟΛΘ Α.Ε., η “SEGT Ltd”, προτίθεται να προτείνει τη συμμετοχή του κ. Θεοφάνη στο νέο Δ.Σ. της Εταιρείας.
Παράλληλα, ο βασικός μέτοχος της ΟΛΘ Α.Ε. προτίθεται να προτείνει για τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου της Εταιρείας τον κ. Αθανάσιο Λιάγκο και για τη θέση του Δ/ντος Συμβούλου τον κ. Franco Nicola Cupolo.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στέφανος Γκίκας Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: Επίσκεψη σε Πάρο, Αντίπαρο, Νάξο και Σύρο
- Κωστής Χατζηδάκης: Συμφέρον όλων να πέσει άπλετο φως για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- 62ο Ράλλυ Αιγαίου: Σαλπάρει από το Φάληρο και καταλήγει και πάλι στη Σύρο μετά από 60 χρόνια
- TKMS – Ναυπηγείo Σκαραμαγκά: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την Αναβάθμιση Υποβρυχίων
