ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο επίπεδο των 420 δολαρίων πάτησε προς στιγμήν η μετοχή της Tesla τη Δευτέρα. Πρόκειται για το επίπεδο που ο ίδιος ο CEO της Tesla, Elon Musk είχε δηλώσει το 2018 πως θα εξέταζε το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησής της. Μια δήλωση που είχε προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην εταιρεία και τον ίδιο, καθώς βρέθηκε στο στόχαστρο της SEC για χειραγώγηση της μετοχής.
«Σκέφτομαι να βγάλω την Tesla από το χρηματιστήριο στα $420», είχε γράψει χαρακτηριστικά στις 7 Αυγούστου του 2018 προσθέτοντας πως η χρηματοδότηση ήταν «εξασφαλισμένη».
«Ουάου… η μετοχή είναι τόσο υψηλά, lol», σχολίασε ο Musk στο Tweeter, μετά την άνοδο της μετοχής πάνω από τα 420 δολάρια.
Whoa … the stock is so high lol
— Elon Musk (@elonmusk) December 23, 2019
Η μετοχή της Tesla πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό ράλι το τελευταίο διάστημα, μετά και την ανακοίνωση της συμφωνίας που έκλεισε η εταιρεία μια ομάδα κινεζικών τραπεζικών για τη λήψη δανείου 10 δισ. γουάν (1,4 δισ. δολ.), 5ετούς διάρκειας, προκειμένου να χρηματοδοτήσει το εργοστάσιο που κατασκευάζει στην Κίνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζένσεν Χουάνγκ (Nvidia): Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για επένδυση 100 δισ. ευρώ στην OpenAI σε αυτό τον γύρο χρηματοδότησης
- Βενεζουέλα: Οι Αρχές απελευθέρωσαν τον ακτιβιστή Χαβιέρ Ταρασόνα μετά από 4,5 χρόνια
- Τορίνο: Συνελήφθη άνδρας που συμμετείχε στην επίθεση με σφυρί κατά αστυνομικού
- Διεκόπη η κυκλοφορία των τρένων στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη λόγω πυρκαγιάς σε υποσταθμό ηλεκτροδότησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.