ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, κυρίως στην Ανατολική και Νότια Ευρώπη, προκάλεσε το «κραχ» της Google. Τα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Ευρώπη με την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Ρουμανία, την Κροατία, τη Γεωργία, τη Σερβία και άλλες χώρες να έχουν θέματα.
Αντίστοιχα προβλήματα εντοπίζονται και πολιτείες των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Downdetector, εκτός της πλατφόρμας αναζήτησης, αντίστοιχα θέματα έχουν το YouTube, το Gmail, το Google Maps, το GoogleDrive, το GoogleChat, το GoogleMeet και το Spotify με εκατομμύρια ανθρώπους να επηρεάζονται.
Ιστοσελίδες που είναι συνδεδεμένες με server της Google, δεν μπορούσαν να ανοίξουν, ενώ έπεσαν και τα διαχειριστικά τους, από τις 10.30 το πρωί της Πέμπτης και μετά.
Επειτα από 40 λεπτά περίπου που «έπεσε» η Google, άρχισε να επανέρχεται και να λύνονται σταδιακά τα προβλήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To θράσος για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, το θέμα που στοιχειώνει την κυβέρνηση, ο πιο… άσπρος υπουργός και τα δράματα των τετραεδρικών
- Απόβαση εφοπλιστών στη Ύδρα για το ναυτιλιακό συνέδριο
- Αποκάλυψη: Ο Μαντωνανάκης προσφεύγει κατά της Κομισιόν για τις παράνομες κρατικές ενισχύσεις του Grand Resort Lagonisi
- ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που κλείδωσαν – Από το Νοέμβριο ξεκινάει η εφαρμογή τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.