• Business

    Entersoft: Ολοκληρώθηκε η μετατροπή της θυγατρικής της Wedia σε Ανώνυμη Εταιρεία

    • NewsRoom
    o Αντώνης Κοτζαμανίδης, CEO της Entersoft

    Αντώνης Κοτζαμανίδης, CEO Entersoft


    Την ολοκλήρωση της μετατροπής σε Ανώνυμη Εταιρεία (από Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης) της 100% θυγατρικής της Wedia, ανακοίνωσε η Entersoft.

    Η ανακοίνωση της εισηγμένης:

    Η ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκληρώθηκε η μετατροπή της 100% θυγατρικής της εταιρείας “WEDIA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” από Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης σε Ανώνυμη Εταιρεία δυνάμει της υπ’ αριθμόν 17.918/2021 Συμβολαιογραφικής Πράξης του Συμβολαιογράφου Αθηνών Κυριακούλη Πραστάκου, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμόν 18.018/2022 διορθωτική πράξη του ιδίου ως άνω Συμβολαιογράφου, καθώς και της από 21/2/2022 και με αριθμό πρωτοκόλλου 2579737 Ανακοίνωση του Γ.Ε.ΜΗ. η οποία ενέκρινε τη σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας και το Καταστατικό της.

    Η Εταιρεία αποτελεί την μοναδική μέτοχο της εκ μετατροπής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “WEDIA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το διακριτικό τίτλο “WEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E.”, με μετοχικό κεφάλαιο €25.000,00 το οποίο καλύφθηκε με εισφορά της καθαρής θέσης της εταιρείας και με καταβολή μετρητών ποσού €1.841,10 αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση.

    Διαβάστε επίσης

    SOFTONE: Προχωρά στην εξαγορά της REGATE, ενισχύοντας τη θέση του στο χώρο του enterprise mobility

    ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Πράσινο φως από την ΡΑΣ στα τρένα ΕΤR470 



    ΣΧΟΛΙΑ