• Ενέργεια

    Το πρώτο κατάστημα της nrg άνοιξε στην Αθήνα!

    • NewsRoom

    Το πρώτο κατάστημα της NRG στην Αθήνα


    Η nrg καλεί το κοινό να επισκεφθεί το πρώτο της κατάστημα, για να γνωρίσει από κοντά την ομάδα εξυπηρέτησης της εταιρείας και να επιλέξει, ανάμεσα στα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα της αγοράς, εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις δικές του ανάγκες.

    Τον Αύγουστο, η nrg, μέλος του Ομίλου Motor Oil, άνοιξε το πρώτο της βιωματικό κατάστημα στη συμβολή της Λ. Κηφισίας 105 Α με την Πανόρμου, στους Αμπελόκηπους της Αθήνας. Απολαμβάνοντας πάντα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ο πελάτης της nrg έχει πλέον τη δυνατότητα να επισκεφθεί το πρώτο φυσικό σημείο εξυπηρέτησης, να πληρώσει τον λογαριασμό του και να ενημερωθεί για όλα τα νέα ξεχωριστά προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

    Η κεντρική ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε ο σχεδιασμός του καταστήματος είναι η δημιουργία μιας οικείας σχέσης μεταξύ του πελάτη – επισκέπτη και της nrg. Έτσι, δημιουργήθηκε ένας χώρος οικείος, ζεστός και άνετος με διάφορες γωνιές, στις οποίες ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βιώσει την αίσθηση ενός «έξυπνου» σπιτιού, να πληροφορηθεί για τα ολοκληρωμένα προγράμματα ενέργειας, όπως είναι το Ηλεκτρικό Ρεύμα, το Φυσικό Αέριο για το σπίτι ή την επιχείρηση, την Πράσινη Ενέργεια, την Ηλεκτροκίνηση και να βρει πολλά προϊόντα smart home που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των αναγκών του.

    Το πρώτο κατάστημα της NRG στην Αθήνα

    Ο επισκέπτης θα μπορεί επίσης να περιηγηθεί live στις εφαρμογές της εταιρείας σε tablets και μεγάλες διαδραστικές οθόνες και να ζήσει μια τεχνολογική εμπειρία, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Με στόχο, πάντα, την άριστη εξυπηρέτηση, η ομάδα της nrg είναι στη διάθεση του επισκέπτη, πρόθυμη να τον κατευθύνει και να τον εξυπηρετήσει σε ό,τι αφορά στα προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου, μαζί με τις καινοτόμες υπηρεσίες της εταιρείας, την πληρωμή του λογαριασμού του, αλλά και με αναλυτική ενημέρωση γύρω από τα νέα προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημα για το κοινό.

    Μια ευρεία γκάμα πρωτοποριακών και «έξυπνων» προϊόντων παίρνουν ζωή στο κατάστημα της nrg. Σκούπες ρομπότ, αισθητήρες για την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας του σπιτιού, πρωτότυπα και ιδιαίτερα gadgets, ρομποτάκια καθαρισμού τζαμιών, κάμερες ασφαλείας, αλλά και πολλά ακόμη είδη τεχνολογίας, περιμένουν τον επισκέπτη να τα ανακαλύψει και να τα δοκιμάσει ζωντανά σε όλο το χώρο του καταστήματος.

    Η εταιρεία, που φροντίζει συνεχώς να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, επενδύει έμπρακτα στην κατηγορία του smart home, παρέχοντας στους καταναλωτές όχι μόνο τα ίδια τα προϊόντα αλλά και πλήρη ενημέρωση γύρω από αυτά και τις δυνατότητες συνδυασμού τους για την ανάπτυξη ενός smart δικτύου για το σπίτι τους.

    Το πρώτο κατάστημα της NRG στην Αθήνα

    Παράλληλα, και σε συνεργασία με το allsmart.gr και το πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα, να προμηθευτεί επιλεγμένα προϊόντα όπως e-bikes, ηλεκτρικά scooters, action cameras, wearables και άλλα προϊόντα τεχνολογίας, φωτισμού, ψυχαγωγίας και άθλησης, και στο άμεσο μέλλον, να εξαργυρώσει τους πόντους Smart που έχει συγκεντρώσει μέσα από το πρόγραμμα, επιλέγοντας από τα δεκάδες προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημα.

    O επισκέπτης του καταστήματος έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί και για τη Συνδρομή nrg Green που αποτελεί την πράσινη ενέργεια μέσα από την οποία η nrg προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης Πράσινου Πιστοποιητικού για το σπίτι, την πολυκατοικία ή την επιχείρηση με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

    Το πρώτο κατάστημα της NRG στην Αθήνα

    Τέλος, η nrg, πρωτοπόρος στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να φορτίσει δωρεάν το ηλεκτρικό του ποδήλατο ή πατίνι στο ειδικό wallbox που έχει τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Φυσικά, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί με λεπτομέρεια για τα νέα προγράμματα ηλεκτροκίνησης nrg OnTheGo, για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου από το σπίτι, τη συνεργασία της nrg με τo BMW Group Hellas, καθώς και για το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών της εταιρείας που είναι ήδη εγκατεστημένο στους μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας στα πρατήρια καυσίμων Shell και Avin.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ