ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τελευταία ημέρα για το επίδομα θέρμανσης – Οι πάνω από 1 εκατ. αιτήσεις και τα συχνότερα λάθη που μπλοκάρουν την έγκριση
Για «εθνική προσπάθεια μείωσης κατανάλωσης φυσικού αερίου« μίλησε εκτός των άλλων ο υπ. Ενέργειας Κώστας Σκρέκας
Ο υπουργός αναφέρθηκε στη νέα άνοδο της τιμής ων καυσίμων από Δευτέρα, ενόψει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας.
Επίσης, οι παγκόσμιες αγορές προβλέπουν παγκόσμια ύφεση: «Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις κι αν χρειαστεί θα επέμβουμε» είπε ο κος Σκρέκας.
Ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ , αναφέρθηκε στο επίδομα θέρμανσης, οι αιτήσεις για το οποίο ξεκινούν την Δευτέρα.
Φέτος, οι δικαιούχοι είναι περισσότεροι ενώ το επίδομα θα είναι διπλό, για όσους αλλάξουν από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο και το πάρουν για πρώτη φορά.
Τέλος, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι τις επόμενες 15 μέρες, 200.000 επιλαχόντες θα μπουν στο πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή» και θα πάρουν το voucher για το κλιματιστικό.
Διαβάστε επίσης
Κώστας Σκρέκας: Στα 373,55 εκατ. ευρώ το προς ανάκληση ποσό από τα υπερέσοδα των εταιρειών παραγωγής ενέργειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Νέα σημαντική μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- Πέθανε από καρκίνο ένα παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη, νοσεί και το αδερφάκι του
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Γυρίζω από τις Βρυξέλλες με μια τιμή και νίκη της Πατρίδας
- Ελεονώρα Ζουγανέλη: Οδηγούσε μηχανάκι υπό την επήρεια αλκοόλ, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και της επιβλήθηκε πρόστιμο 350 ευρώ