ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για «εθνική προσπάθεια μείωσης κατανάλωσης φυσικού αερίου« μίλησε εκτός των άλλων ο υπ. Ενέργειας Κώστας Σκρέκας
Ο υπουργός αναφέρθηκε στη νέα άνοδο της τιμής ων καυσίμων από Δευτέρα, ενόψει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας.
Επίσης, οι παγκόσμιες αγορές προβλέπουν παγκόσμια ύφεση: «Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις κι αν χρειαστεί θα επέμβουμε» είπε ο κος Σκρέκας.
Ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ , αναφέρθηκε στο επίδομα θέρμανσης, οι αιτήσεις για το οποίο ξεκινούν την Δευτέρα.
Φέτος, οι δικαιούχοι είναι περισσότεροι ενώ το επίδομα θα είναι διπλό, για όσους αλλάξουν από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο και το πάρουν για πρώτη φορά.
Τέλος, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι τις επόμενες 15 μέρες, 200.000 επιλαχόντες θα μπουν στο πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή» και θα πάρουν το voucher για το κλιματιστικό.
Διαβάστε επίσης
Κώστας Σκρέκας: Στα 373,55 εκατ. ευρώ το προς ανάκληση ποσό από τα υπερέσοδα των εταιρειών παραγωγής ενέργειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΟΒΕ: Μικρή υποχώρηση του δείκτη οικονομικού κλίματος – Εξασθένιση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
- Πιερρακάκης: Στρατηγικής σημασίας για τη θέση της χώρας η συνεργασία με την ΕΤΕπ
- ΕΥΔΑΠ: Απαντά στις δηλώσεις Δούκα για τις αυξήσεις στα τιμολόγια – «Η προστασία του νερού απαιτεί ευθύνη από όλους»
- CEO Outlook Survey: Εννιά στους 10 CEOs περιμένουν αύξηση σε έσοδα και κέρδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.