ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότερες από 5.100 αιτήσεις σύνδεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου κατατέθηκαν στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ τον Μάιο
Tον ίδιο μήνα, ολοκληρώθηκαν 16 χλμ. νέων αγωγών χαμηλής πίεσης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, στο πρώτο 5μηνο, οι νέες Συμβάσεις Σύνδεσης αγγίζουν τις 6.000, ενώ στο ίδιο διάστημα κατασκευάστηκαν 58 χιλιόμετρα δικτύου και οι διανεμηθέντες όγκοι διαμορφώθηκαν σε 265 εκατ. κυβικά μέτρα, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες για τη σύνδεση νέων περιοχών, καθώς, εντός του 2020, θα ενταχθούν τέσσερις ακόμη περιοχές στη Θεσσαλία (Αμπελώνας, Συκούριο, Πύλη, Μουζάκι) και μια στη Θεσσαλονίκη (Καρδία).
Σε ισχύ βρίσκεται η προσφορά της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για «Έκπτωση 100% στα Τέλη Σύνδεσης» όλο το 2020 στις νέες συνδέσεις φυσικού αερίου.
Η προσφορά ισχύει για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn.gr: Το rebranding του ΟΠΑΠ φέρνει αέρα ανανέωσης και στο online περιβάλλον
- Axios: ΗΠΑ και Ρωσία κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της New Start
- ΕΚΤ: Σταθερά στο 2% τα επιτόκια για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση
- Κρεμλίνο για λήξη συμφωνίας START: Λυπούμαστε που τελειώνει, η Ρωσία θα διατηρήσει υπεύθυνη προσέγγιση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.