ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Maria Sferruzza: Ο ΔΕΣΦΑ είναι κατάλληλα τοποθετημένος να αυξήσει τις εξαγωγές φυσικού αερίου, με στόχο τον διπλασιασμό τους
Το ΤΑΙΠΕΔ παρέλαβε σήμερα δύο δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του 66% (31% συμμετοχή του ΤΑΙΠΕΔ και 35% συμμετοχή των ΕΛΠΕ) του μετοχικού κεφαλαίου του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α. Ε. (ΔΕΣΦΑ).
Δεσμευτικές προσφορές κατέθεσαν οι:
Κοινοπραξία εταιρειών Snam S.p.A., Enagás Internacional S.L.U. και Fluxys S.A.
Κοινοπραξία εταιρειών Regasificadora del Noroeste S.A., Reganosa Asset Investments S.L.U., S.N.T.G.N. Transgaz S.A. και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη (EBRD)
Η έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης των προσφορών θα εκκινήσει άμεσα και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους όρους του διαγωνισμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΑΙΠΕΔ: Αυτά είναι τα 9 επενδυτικά σχήματα που «παλεύουν» για την Εγνατία Οδό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Εξαπέλυσε μπαράζ επιθέσεων κατά της Χεζμπολάχ στην κοιλάδα Μπεκάα στον νότιο Λίβανο
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε σε 23χρονη επειδή δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει – Της έσπασε το πόδι (Βίντεο)
- Ναυτιλία: Υγεία, ασφάλεια και εκπαίδευση στο επίκεντρο της διοργάνωσης «Καλές Θάλασσες 2026»
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Τι αναφέρει το πόρισμα της έκθεσης για τη Στέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.