ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περαιτέρω μείωση στο “πράσινο” τιμολόγιο για το Μάρτιο, στα 10,8 σεντς ανά κιλοβατώρα ανακοίνωσε απόψε η ΔΕΗ.
Ειδικότερα, οι νέες χρεώσεις είναι:
-Για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες το μήνα, 10,827 σεντς ανά κιλοβατώρα.
-Από 500 κιλοβατώρες και πάνω, 11,907 σεντς ανά κιλοβατώρα.
-Νυχτερινό τιμολόγιο: 8,037 σεντς ανά κιλοβατώρα.
Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο το αντίστοιχο τιμολόγιο ήταν 13,635 σεντς. Συνεπώς η μείωση σωρευτικά κατά το πρώτο δίμηνο του έτους υπερβαίνει το 20 %.
Οι μειώσεις οφείλονται κυρίως στην αποκλιμάκωση των διεθνών τιμών του φυσικού αερίου που αντανακλάται στις τιμές στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά.
Αναμένεται από το σύνολο των προμηθευτών η ανακοίνωση των τιμολογίων του Μαρτίου τα οποία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής.
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Έρχεται αύξηση στο φοιτητικό επίδομα στέγασης στα 2.500 ευρώ
Σε νέες βάσεις η συνεργασία μεταξύ των κεντρικών τραπεζών της Ελλάδας και της Κύπρου
Χωρίς ραντεβού οι ασφαλισμένοι στις κατά τόπους Τοπικές Διευθύνσεις του e-ΕΦΚΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Φλυτζάνη και η πρόβα τζενεράλε με Αλαφούζο – Δημητριάδη, σε ποιο κανάλι κλείνει η Σία Κοσιώνη, τι θα κάνουν στα FM Μαρινάκης, Πολίτης, Εξάρχου, ποιος φεύγει από το Open και τι θα γίνει με την Μαλέσκου
- Globe-Trotter: Η αριστοκρατία των αποσκευών επιστρέφει με την ETRO και ένα steamer trunk για το σπίτι
- Τα «ψιλά» γράμματα για τον ακατάσχετο λογαριασμό – Πώς δίνει ανάσα σε 1,6 εκατ. οφειλέτες
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA επενδύει εκατομμύρια για το τέλειο γήπεδο και φοβάται τη ζέστη, τις καταιγίδες και… τη Σακίρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.