• Business

    Ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο στη Λ. Βουλιαγμένης!

    • NewsRoom


    Αέρας… πολυτέλειας στη Λ. Βουλιαγμένης όπου προσεχώς αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία ενός νέου «λουξ» ξενοδοχείου.

    Οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου πρόσφατα ενέκριναν την αλλαγή χρήσης υφιστάμενου κτηρίου γραφείων επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 109-111 και Φιλοξένου 10.

    Η αλλαγή χρήσης χορηγήθηκε στην εταιρεία G. LYMPERAKIS INVEST O.E.

    Ειδικότερα πρόκειται για το Scriptorium, ένα κτήριο που απέχει λίγα εκατοντάδες μέτρα από τον σταθμό «Άγιος Ιωάννης» του μετρό.

    Το κτήριο έχει κτισθεί σε επιφάνεια οικοπέδου 908 τ.μ. Συνολικά 2.851 τ.μ. σε 6 ορόφους στεγάζονται γραφεία, ενώ διαθέτει 416 τ.μ. ισόγειο χώρο/ αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και 2.091 τ.μ. σε τρία υπόγεια που υποστηρίζουν λειτουργικά την ανωδομή με 53 θέσεις στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους.

    Η επένδυση για τη μετατροπή του κτηρίου γραφείων σε ξενοδοχείο εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

    Να σημειωθεί ότι σε απόσταση λίγων μέτρων βρίσκεται και το κτήριο που στέγαζε παλαιότερα την εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Για το συγκεκριμένο κτήριο παρά το γεγονός ότι είχε εκφρασθεί ενδιαφέρον για την μετατροπή του σε ξενοδοχείο δεν φαίνεται να προχωρά το σχέδιο, καθώς υφίστανται πολεοδομικοί περιορισμοί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η «συγγνώμη» της Ryanair για τους Έλληνες επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στη Ρουμανία!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες παγίδες με τις αντικειμενικές – Οι επιβαρύνσεις – Tι συμβαίνει από 1η Ιανουαρίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ανάσα» για 900.000 ελεύθερους επαγγελματίες – Όλο το σχέδιο για τον επανυπολογισμό των εισφορών με παραδείγματα



    ΣΧΟΛΙΑ