ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση 23,5% σημειώθηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας στο σύνολο της χώρας, τον Σεπτέμβριο φέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, τον συγκεκριμένο μήνα εκδόθηκαν 2.236 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 554.053 m2 επιφάνειας και 2.765.908 m3 όγκου.
Παράλληλα, παρουσίασε μείωση κατά 1,5% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, αύξηση κατά 6% στην επιφάνεια και αύξηση κατά 23,5% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023.
Το 9μηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει στο σύνολο της χώρας αύξηση κατά 17,2% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, αύξηση κατά 18,8% στην επιφάνεια και αύξηση κατά 10,7% στον όγκο, σε σχέση με την περίοδο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2023.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Με πρωτογενές πλεόνασμα 12 δισ. έκλεισε ο προϋπολογισμός στο 11μηνο
Φυσικό αέριο: Άλμα της τιμής στην Ευρώπη δια χειρός… Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Άνοδος μετά τις νομισματικές αποφάσεις της Τράπεζας της Αγγλίας και της FED
- Μαρίσσα Λαιμού: Επίσημη έρευνα από τις αρχές της Βρετανίας για τον θάνατο της 30χρονης κληρονόμου της οικογένειας εφοπλιστών
- Diana Shipping ( Σεμίραμις Παληού): Πούλησε πλοίο με 26,86 εκατ. δολάρια
- Γαλλία: Ικανοποιημένες δηλώνουν ηγεσίες των βασικών συνδικαλιστικών οργανώσεων από τη συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις
