ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση 23,5% σημειώθηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας στο σύνολο της χώρας, τον Σεπτέμβριο φέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, τον συγκεκριμένο μήνα εκδόθηκαν 2.236 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 554.053 m2 επιφάνειας και 2.765.908 m3 όγκου.
Παράλληλα, παρουσίασε μείωση κατά 1,5% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, αύξηση κατά 6% στην επιφάνεια και αύξηση κατά 23,5% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023.
Το 9μηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει στο σύνολο της χώρας αύξηση κατά 17,2% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, αύξηση κατά 18,8% στην επιφάνεια και αύξηση κατά 10,7% στον όγκο, σε σχέση με την περίοδο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2023.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Με πρωτογενές πλεόνασμα 12 δισ. έκλεισε ο προϋπολογισμός στο 11μηνο
Φυσικό αέριο: Άλμα της τιμής στην Ευρώπη δια χειρός… Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη: Γιατί ο Λαμότ προσέφυγε κατά της Λένας Οικονομίδη – Το διαζύγιο εκατομμυρίων, το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι κατηγορίες για απόκρυψη περιουσίας
- Πληροφορική: Συνωστισμός για έργα Άμυνας €60 εκατ.
- Μητσοτάκης χωρίς αυτοδυναμία, Ανδρουλάκης χωρίς αφήγημα, Τσίπρας χωρίς ταυτότητα
- Α. Κοτταράς (ΣΤΑΣΥ) στο mononews: Πρόκληση η άμεση υλοποίηση όλων των έργων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.