• Business

    Elon Musk: Δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα

    • Bloomberg

    Elon Musk


    Ο Elon Musk δηλώνει ότι εργάζεται υπερβολικά.

    «Έχω πάρα πολλή δουλειά μπροστά μου, αυτό είναι σίγουρο», είπε ο Musk τη Δευτέρα, απαντώντας σε ερωτήσεις στο B20, ένα επιχειρηματικό συνέδριο που διεξάγεται παράλληλα με τη συνάντηση της G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας αυτή την εβδομάδα. «Δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ να δουλέψω, από το πρωί έως το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα».

    Ο Musk, που δηλώνει στο προφίλ του «Chief Twit» του Twitter, μίλησε στο συνέδριο μέσω βιντεοσύνδεσης.

    Τα σχόλια έγιναν μετά από την ανάληψη της διοίκησης της πλατφόρμας social media από τον δισεκατομμυριούχο, ο οποίος προχώρησε πριν από μία εβδομάδα στην απόλυση 3.700 εργαζομένων της.

    Έκτοτε υπαναχώρησε σε ορισμένες από αυτές τις απολύσεις, αλλά έχει επίσης προχωρήσει στην κατάργηση της πολιτικής της εταιρείας για εργασία από το σπίτι. Είναι γνωστό ότι o ίδιος κοιμάται στη δουλειά ή ακόμα και στο πάτωμα του εργοστασίου.

    Το πόσο πολύ εργάζεται ο Musk αποτέλεσε θέμα συζήτησης τη Δευτέρα στο B20. Το θέμα έγινε ακόμη πιο σουρεαλιστικό καθώς ο ίδιος εμφανίστηκε σε σκοτεινό φόντο, με αμυδρό φωτισμό. Ντυμένος με ινδονησιακό μπατίκ πουκάμισο που του έστειλαν οι διοργανωτές, είπε ότι είχε διακοπεί ρέυματος στην τοποθεσία του, την οποία ωστόσο δεν αποκάλυψε.

    «Πραγματικά δουλεύω όσο περισσότερο θα μπορούσα να δουλέψω… Αυτό δεν είναι κάτι που θα συνιστούσα, ειλικρινά», παραδέχθηκε ο δισεκατομμυριούχος.

     

    Ο Musk «τρέχει» τρεις τεράστιες εταιρείες, την Tesla, την SpaceX και τώρα την Twitter. Επίσης έχει ιδρύσει την εταιρεία μεταφορών μέσω τούνελ The Boring Co. και την εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Neuralink.

    «Το πόσο βασανίζω τον εαυτό μου έχει πάει στο επόμενο επίπεδο, ειλικρινά», πρόσθεσε.

    Διαβάστε ακόμη:

    Έλον Μασκ: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο χρεοκοπίας του Twitter



    ΣΧΟΛΙΑ