ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη βαθιά της θλίψη για το δυστύχημα στο Γυμνό Ερέτριας, κατά το οποίο βρήκαν τον θάνατο τρεις εργάτες από ηλεκτροπληξία, εξέφρασαν ο όμιλος Ελλάκτωρ και η Άκτωρ.
Στην ανακοίνωσή της η Ελλάκτωρ αναφέρει:
«Η Διοίκηση και οι άνθρωποι του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ και της εταιρείας ΑΚΤΩΡ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το τραγικό δυστύχημα στο Γυμνό Ερέτριας, που είχε ως αποτέλεσμα το χαμό τριών συναδέλφων μας, και τον τραυματισμό ενός ακόμα. Από την πρώτη στιγμή εκπρόσωποι της εταιρείας έσπευσαν στην περιοχή προκειμένου να ενημερωθούν για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, και βρίσκονται σε απόλυτη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. Η εταιρεία εκφράζει τη δέσμευσή της να σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και του τραυματία συναδέλφου μας, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tomago: Κυβερνητική παρέμβαση για να «σωθεί» η μεγαλύτερη μονάδα αλουμινίου της Αυστραλίας
- Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Αλκοόλ και άλλες μορφές συνυπαιτιότητας: Πότε ο συνοδηγός χάνει την αποζημίωση, όπως η Αρναούτη στην υπόθεση Παντελίδη
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο