ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προκαλεί σκοτοδίνη η πρόβλεψη της JPMorgan για το ΧΑ και ποιο ελατήριο που συμπιέζεται 2,5 χρόνια είναι έτοιμο να εκτοξευθεί
Απάντηση γύρω από το ζήτημα της πιθανής πώλησης της ΑΚΤΩΡ έδωσε με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ:
Σε απάντηση επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αναφορικά με το δημοσίευμα της 26ης Ιανουαρίου 2023 της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με επικεφαλίδα «Κοντά στην εξαγορά της Άκτωρ η Wade Adams και ο Δ. Κούτρας», η Εταιρεία με την επωνυμία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» (εφεξής «η Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στο πλαίσιο της ενεργού διαχείρισης του χαρτοφυλακίου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που διαθέτει, εξετάζει διαρκώς επιλογές για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων. Η Εταιρεία διευκρινίζει ωστόσο, ότι ουδεμία συμφωνία που να αφορά στην πώληση της θυγατρικής της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. έχει υπογραφεί.
Η Εταιρεία, συμμορφούμενη πάντα με το δίκαιο της κεφαλαιαγοράς και ειδικότερα με το άρθρο 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και τις ρυθμίσεις του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών, διαβεβαιώνει ότι θα προβεί στις απαραίτητες γνωστοποιήσεις, εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη που να δημιουργεί υποχρέωση δημοσιοποίησης κατά τα ανωτέρω.
Η ανωτέρω ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και κατόπιν σχετικού ερωτήματος του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Βρέθηκε το μαύρο κουτί του C-130 που συνετρίβη – Συνεχίζονται οι έρευνες, λέει ο Ερντογάν
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Πότε και πού θα προβληθεί η πρώτη της συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση (trailer)
- Κούβελας για Καρυστιανού: Μου είπε ότι σκεφτόταν να κινηθεί πολιτικά και της είπα ότι θα την στηρίζαμε
- Global Chartering: Η κοινοπραξία Πήτερ Λιβανού και ArcelorMittal δρομολογεί μπαράζ νέων παραγγελιών