ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημόσια πρόταση για το 40% των μετοχών της Ελλακτωρ θα καταθέσουν ενός των επόμενων ωρών οι βασικοί μέτοχοι της εισηγμένης Reggeborgh και Motor Oil.
Οι δυο μέτοχοι κατέχουν σήμερα το 60% των μετοχών.
Η τιμή στα 1,75 ευρώ.
Η Δημόσια πρόταση, με βάση την ισχύουσα χρηματιστηριακή νομοθεσία, υποχρεώνει τους δύο βασικούς μετόχους, εφόσον έχουν συμφωνήσει, να προτείνουν με εύλογο τίμημα την απόκτηση των επιπλέον μετοχών εκ μέρους των ιδιωτών επενδυτών.
Σύμφωνα με τον νόμο, η υποχρεωτικότητα έγκειται από τη στιγμή που ένας μέτοχος ή συντονισμένοι μέτοχοι ελέγχουν το 50%+1 μετοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδας, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκο στην Ίο κι ένα στη Χαλκιδική μέχρι το πρωί και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
- Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των Χούθι
- Chanel: Μας περνά για ηλίθιες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.