ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίστηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών το σίριαλ για τον οικονομικό έλεγχο της MIG που η πλευρά του εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου έχει ζητήσει και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθεί η σχετική απόφαση.
Ειδικότερα, οικονομικό έλεγχο ζητούν η εταιρεία «Warrior Shipping Ltd» που ελέγχεται από την Δέσποινα Ηλιοπούλου, η εταιρεία «Multiway Investments Ltd» που ελέγχεται από τον Αντώνη Κλεάνθους, καθώς και οι Ηλίας Μπέζας και Γεώργιος Κανελλόπουλος.
Στην αγωγή από τη μειοψηφία των μετόχων ζητείται η διενέργεια Έκτακτου Ελέγχου κατά της εταιρίας, για τις οικονομικές χρήσεις 2020, 2021, 2022 και μέχρι σήμερα για “πιθανολογούμενες παραβιάσεις της νομοθεσίας, από ελεγκτική εταιρεία διεθνούς κύρους μη συνδεδεμένη καθ’ οιονδήποτε με την «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.» κατά τα προηγούμενα πέντε έτη”.
Διαβάστε επίσης:
Ανοίγουν τον Απρίλιο τα Resorts της Brown Hotels σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NATO: Δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς ότι το Ιράν μπορεί να πλήξει ευρωπαϊκές πόλεις
- Έγκλημα στην Καρδίτσα: 17χρονος και 16χρονος ομολόγησαν τη δολοφονία γνωστού τραγουδιστή
- Γαλλία-Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι – Η ακροδεξιά έχασε στις μάχες στην Τουλόν και την Μασσαλία
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Η επίσημη ανακοίνωση του Star μετά τη σύλληψή του – Tι θα γίνει με το Cash or Trash
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.