• efood-Flowers

    Business

    efood: Ο Santa που μας γλιτώνει χρόνο!

    • NewsRoom

    Χριστούγεννα σημαίνει δώρα. Σημαίνει, επίσης, συναντήσεις με αγαπημένους, οικογενειακά τραπέζια, ευφάνταστη διακόσμηση. Η περίοδος των εορτών είναι μια ευκαιρία -αλλά και κίνητρο- να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές με αυτούς που αγαπάμε και να δεθούμε μαζί τους λίγο περισσότερο.

    Ωστόσο, το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είναι πάντα… γενναιόδωρο, αφού για πολλούς από εμάς σημαίνει, επίσης, και τρέξιμο -πολύ τρέξιμο!- αν θέλουμε να τα προλάβουμε όλα. Άσε αυτά τα δώρα της τελευταίας στιγμής!

    Αυτά τα Χριστούγεννα, όμως, μπορούμε να βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε δίπλα μας, στα αγαπημένα καταστήματα της γειτονιάς μας, γιατί το efood παίρνει τη θέση του Άγιου Βασίλη και αναλαμβάνει τα δώρα των γιορτών.

    Βάζει, λοιπόν, τα… γιορτινά του και κερδίζει και πάλι την παράσταση, δίνοντάς μας την ευκαιρία, μέσα από μία αφάνταστη ποικιλία επιλογών, να επιλέξουμε τα δώρα της «τελευταίας στιγμής», με δυνατότητα άμεσης παράδοσης, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και γλιτώνοντας την ταλαιπωρία σε ουρές και συνωστισμό.

    Οι χριστουγεννιάτικες προτάσεις είναι έτοιμες, μπροστά μας. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε τα καλύτερα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και θα τα παραλάβουμε στην πόρτα μας, εύκολα και γρήγορα.

    Προϊόντα ομορφιάς

    Στο efood θα βρούμε, για παράδειγμα, προϊόντα ομορφιάς!

    Προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης, αρώματα και όλα τα είδη ομορφιάς, για γυναίκες και άνδρες, έρχονται πλέον στην πόρτα μας εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνουμε χρόνο.

    Η γκάμα των προϊόντων είναι τεράστια και, επιπλέον, με τις συνοδευτικές φωτογραφίες, η επιλογή γίνεται ακόμη πιο εύκολη.

    Βιβλία

    Θα βρούμε επίσης προτάσεις για βιβλία, για όλες τις ηλικίες, σε συνεργασία με τα Nakas book stores. Γιατί το βιβλίο θα είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα δώρα της εορταστικής περιόδου!

    Παιχνίδια

    Χριστούγεννα χωρίς παιχνίδια γίνονται; Δεν γίνονται!

    Γι’ αυτό και στο efood, θα βρούμε παιχνίδια εσωτερικού, αλλά και εξωτερικού χώρου, επιτραπέζια, υλικά για καλλιτεχνικές δημιουργίες, Playmobil, LEGO, κούκλες και άλλα πολλά, για να μείνουν ικανοποιημένα όλα τα παιδιά.

     

    Άνθη και φυτά

    Όμως, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά δεν ντύνονται γιορτινά μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα σπίτια μας – ακόμη και οι δουλειές μας! Οι μέρες των γιορτών είναι -πώς να το κάνουμε;- ευκαιρία για να ομορφύνουμε ακόμη περισσότερο τον χώρο μας. Εντυπωσιακές ανθοδέσμες, ευφάνταστες συνθέσεις, χριστουγεννιάτικα κασπώ και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για τον ίδιο ή για να προσφέρει στους άλλους, με τη βοήθεια του efood μπορεί να το βρει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ανθοπωλείων που βρίσκονται δίπλα του.

     

    Κάβες

    Ο κανόνας λέει ότι για ανθρώπους με τους οποίους έχουμε επαγγελματική σχέση και δεν τους γνωρίζουμε καλά, τα προσωπικά δώρα πρέπει να αποφεύγονται. Δεν ξέρουμε το γούστο τους, τα χόμπι τους, το σπίτι τους, άρα το πιο ασφαλές είναι να κινηθούμε σε ουδέτερο πεδίο. Μια ασφαλής λύση, σε αυτήν την περίπτωση, είναι ένα καλό κρασί ή ένα ποτό. Και στο efood μπορούμε να βρούμε ό,τι θα χρειαστούμε για τα καλέσματα των γιορτών, από ποτά, κρασιά, cocktails, μέχρι και ειδικά ποτήρια ή αξεσουάρ για να διασκεδάσουμε τους καλεσμένους μας!

     

    Ζαχαροπλαστεία

    Και, φυσικά, γιορτές σημαίνει και γλυκά. Πολλά και διαφορετικά, παραδοσιακά ή μη.

    Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες είναι ένα ιδανικό δώρο για κάθε κάλεσμα, αλλά και για να μυρίσει το σπίτι… Χριστούγεννα!

    efood-γλυκά

     

    Delicatessen

    Κι αν κάτι κάνει τη διαφορά σε αυτά τα ξεχωριστά τραπέζια των γιορτών είναι τα εδέσματα (μαζί με το κρασί φυσικά!).

    Στο efood, λοιπόν, μπορούμε να βρούμε κρασιά, πλατό με εκλεκτά τυριά (από γραβιέρα με κάνναβη μέχρι ροκφόρ Γαλλίας) και αλλαντικά (από ιταλικό προσούτο και χαμόν Serrano μέχρι λούτζα και μπρεσάολα), γαλοπούλες, σάλτσες και dressings, για να δοκιμάσουμε καινούργιες γεύσεις, να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας ή απλά για να κάνουμε τον καθημερινό τραπέζι μας λίγο πιο γιορτινό.

    efood-delikatessen-products

     

    Και τα απαραίτητα!

    Μπορεί, όμως, να συμβεί τις μέρες αυτές να είμαστε πιεσμένοι. Δουλειά, παιδιά, διάφορες υποχρεώσεις δεν μας αφήνουν να περάσουμε όσο χρόνο θέλουμε στην χριστουγεννιάτικη αγορά. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν μπορούμε να ανοίξουμε το σπίτι μας και να υποδεχτούμε τους φίλους μας με την αγαπημένη μας συνταγή. Γιατί και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει το efood με την xmas collection που έχει τα πάντα!

    Βάζουμε, λοιπόν, τη διεύθυνσή μας, πατάμε το φίλτρο xmas 4 all και, σε πολύ λίγο, τα υλικά της συνταγής από κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, delicatessen, κάβες και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε είναι στην πόρτα μας, χωρίς αναμονή, αλλά και χωρίς περιττό άγχος. Έτσι έχουμε χρόνο και για το τραπέζι μας, αλλά και για να ετοιμαστούμε με την ησυχία μας, να λάμψουμε μέρες που είναι!

    Αφού φέτος ο Άγιος Βασίλης μπορεί να έρθει νωρίτερα, φορτωμένος όπως πάντα. Γιατί να τρέχουμε κι εμείς;

    Ανακαλύψτε το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα εδώ