• efood

    Business

    Πώς το efood απλοποίησε τη ζωή μας

    • NewsRoom

    Με φιλοδοξία να αλλάξει τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς 12 χρόνια πριν, όταν πρωτοεμφανίστηκε, το efood όχι μόνο το κατάφερε, αλλά εξελίχθηκε και σε κάτι περισσότερο από πλατφόρμα online delivery.

    Με οδηγό τη καινοτομία και συνεχείς βελτιστοποιήσεις, κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία προσφέροντας επιλογές που δε σχετίζονται μόνο με τις νυχτερινές λιγούρες ή τις απρόσμενες μαζώξεις. Κατάφερε να αποτελέσει το απόλυτο shop για κάθε ανάγκη μέσα από αμέτρητες εναλλακτικές.

    Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει το προϊόν που αναζητώ ή χρειάζομαι πολύ άμεσα, το efood έχει την απάντηση. Από προϊόντα super market μέχρι κάβες, από προϊόντα υγείας και ομορφιάς μέχρι είδη pet shop, με το efood έχω τα πάντα!

    Αποτέλεσμα; Να γίνει ο αγαπημένος μου σύμμαχος στις περισσότερες αγορές μου.

    Η αλήθεια είναι πως με περισσότερα από 21.000 συνεργαζόμενα καταστήματα σε 100 πόλεις της Ελλάδας, δεν χρειάστηκε ποτέ τα τελευταία χρόνια να ψάξω για delivery.

    Έχω τον καφέ, το φαγητό ή και τα ψώνια μου στο κινητό ή στο laptop μου. Για όταν είμαι μόνη, όταν είμαστε όλη η οικογένεια μαζί, αλλά και για τα πάρτι ή ακόμα και τις επαγγελματικές συναντήσεις. Κι όταν εγώ είμαι στη δουλειά και τα παιδιά ζητούν «κάτι νόστιμο», πάλι στο efood μπαίνω, παραγγέλνω, πληρώνω και τα παραλαμβάνουν εκείνα.

    Τόσο απλά! Χωρίς κανένα άγχος, επειδή δεν πρόλαβα να αφήσω φαγητό ή επειδή είχα λίγη δουλειά παραπάνω και θα αργήσω να γυρίσω.

    Δώδεκα χρόνια τώρα που υπάρχει το efood, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Όχι μόνο γιατί μου δίνει ατελείωτες επιλογές σε παραδοσιακές ή νέες γεύσεις, αλλά και γιατί μου λύνει τα χέρια όταν διαπιστώνω ότι η λίστα του super market έχει ελλείψεις, ενώ με βοηθά να εξοικονομήσω πέρα από χρόνο και χρήμα μέσα από διάφορες προσφορές.

    Είναι εκεί σε όλες τις στιγμές της ημέρας. Από τα δύσκολα πρωινά που θέλουμε ένα έτοιμο γεύμα, μέχρι τα ζεστά βράδια που θέλουμε πλούσιες γεύσεις και πολλές επιλογές. Από τις μοναχικές στιγμές μέχρι τα πιο δυνατά πάρτι.

    Το efood είναι πάντα εκεί και αυτό είναι που το κάνει το «efood μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Delivered by efood: H υπηρεσία διανομής του efood γίνεται 24ωρη

    Level Up with Mastercard: Το efood και η Mastercard® υλοποιούν, για ακόμα μια χρονιά, το επιτυχημένο πρόγραμμα επιβράβευσης

    efood: Νέα εμφάνιση, περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη ευκολία στην ανανεωμένη εφαρμογή