• Business

    efood: Οι διανομείς αξιολογούν θετικά τη συνεργασία τους με την εταιρεία

    • NewsRoom

    Θετικά αξιολόγησαν οι διανομείς του efood τη συνεργασία τους με την εταιρεία, σε σχετική μηνιαία έρευνα που καταγράφει το βαθμό της ικανοποίησής τους.

    Το efood αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες διανομέων στην ελληνική αγορά.

    Οι διανομείς του efood, συμμετέχουν κάθε μήνα στην έρευνα ικανοποίησης της συνεργασίας τους, όπου το efood αναδεικνύεται στις πρώτες θέσεις πανευρωπαϊκά, βάσει του βαθμού αξιολόγησης.

    2 στους 3 διανομείς προτείνουν το efood ως τον ιδανικό εργοδότη διανομέων

    Ως ιδανικό εργοδότη διανομέων χαρακτηρίζουν το efood 2 στους 3 διανομείς.

    Τους τελευταίους μήνες, περισσότεροι από 2.000 διανομείς συμμετείχαν στην έρευνα ικανοποίησης, γεγονός που προσδίδει σημαντική αξιοπιστία στα ευρήματα της έρευνας.

     

    Γιατί το efood είναι ιδανικός εργοδότης

    Τόσο σε επίπεδο αμοιβών όσο και σε επίπεδο μη μισθολογικών παροχών, η εταιρεία παρέχει στους διανομείς:

    • όλες τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία παροχές
    • παροχές που εκτείνονται πέρα και πάνω από τις συμβατικές του υποχρεώσεις, όπως εξοπλισμό που περιλαμβάνει κουτί διανομής, θερμόσακος, ανακλαστικό γιλέκο, χειμερινό μπουφάν, κράνος, γάντια, αδιάβροχο κ.α, συνολικού κόστους 400€ ανά διανομέα
    • εξατομικευμένη εκπαίδευση μέσα από ειδική πλατφόρμα, το efood riders academy
    • προνόμια, όπως αποκλειστικές εκπτώσεις σε τηλεφωνία, εξοπλισμό αναβάτη και μηχανής αλλά και εκπτώσεις σε συνεργασία με περισσότερα από 200 συνεργαζόμενα καταστήματα του efood.

    Ειδικότερα, για την περίοδο του Μαρτίου – Μαΐου, το 81% των διανομέων του efood κατέγραψαν την υψηλότερη κλίμακα ικανοποίησης (7-10/10), με την ελευθερία και την ευελιξία (28%), τη συνέπεια πληρωμών και τις συνολικές αποδοχές (36%), καθώς και τη συνολική συνεργασία με τους καταναλωτές, τα εστιατόρια και τη λειτουργία της πλατφόρμας (25%), να αποτελούν τους βασικούς παράγοντες θετικής αξιολόγησης της συνεργασίας τους με την εταιρεία.

     

    Θετική αξιολόγηση και από τα συνεργαζόμενα καταστήματα

    Εκτός από τους διανομείς, το efood δέχθηκε θετική αξιολόγηση και από τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

    Το 96% των 6.000+ καταστημάτων που αξιοποιούν την υπηρεσία διανομής σε όλη την Ελλάδα, αξιολογούν θετικά τόσο τον στόλο διανομής όσο και συνολικά την υπηρεσία που τους παρέχει η εταιρεία.

    Μεγάλος αριθμός αιτήσεων για συνεργάτες διανομείς στο efood

    Ο στόλος του efood έχει αναπτυχθεί ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια.

    Είναι η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 20.000 καταστήματα σε 100 πόλεις της Ελλάδας.

    Αντιστοίχως, οι διανομείς ξεπερνούν τους 3.500 και οι υπηρεσίες της εταιρείας αναπτύσονται διαρκώς.

    Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για εργασία στο efood, το τελευταίο έτος ξεπέρασαν τις 7.000, ενώ οι μηνιαίες αιτήσεις κατά μέσο όρο φτάνουν στις 1.500 το μήνα.