• Business

    Διπλασιάζει τα ξενοδοχεία της στην Ελλάδα η Brown

    Leon Avigad, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Brown Hotels

    Leon Avigad, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Brown Hotels


    Με διπλάσιο αριθμό ξενοδοχείων θα δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά η Brown Hotels έως το τέλος του 2025, με όχημα και την επέκταση στη διαχείριση ξενοδοχείων τρίτων.

    Η εταιρεία θα προσθέσει στο δυναμικό της 7 νέα ξενοδοχεία που βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία τρίτων και όχι επενδυτών που σχετίζονται με την αλυσίδα, σε Αίγινα, Κέρκυρα, Κρήτη, Λέσβο και Αθήνα.

    Ο στόχος της Brown για το 2025 είναι να διαθέτει 24 ξενοδοχεία υπό την ομπρέλα της, από 12 που έχει στο χαρτοφυλάκιό της σήμερα, ενώ στο πλάνο είναι η ένταξη τριών δικών της μονάδων στην Αθήνα, εκ των οποίων τα δύο είναι το Museum Ηotel στην οδό Μπουμπουλίνας δυναμικότητας 93 δωματίων και το Brown Domino στην οδό Θεμιστοκλέους 46 δωματίων.

    Έως το τέλος του επόμενου χρόνου, η αλυσίδα θα διαθέτει 60 ξενοδοχεία σε 18 πόλεις σε Ευρώπη και Ισραήλ, όπως είπε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της συνεργασίας της Brown με το BCA College για την εκκίνηση νέου εκπαιδευτικού προγράμματος, διάρκειας ενός έτους. Το πρόγραμμα θα προσφέρει diploma στο Resorts and Hotels οperations μanagement. Η θεωρητική κατάρτιση θα παρέχεται στο city campus του BCA College, ενώ η πρακτική άσκηση των εκπαιδευομένων πραγματοποιείται στα ξενοδοχεία της Brown. Το Diploma περιέχει, ενότητες που αφορούν τα Τρόφιμα, τα Ποτά, την Επικοινωνία, τα Λογιστικά και τα Οικονομικά, αλλά και τη Διαχείριση Κρίσεων.

    «Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τη νέα γενιά ξενοδόχων στις νέες τεχνολογίες. Ξεκινήσαμε να συζητάμε με την ομάδα του BCA και καταλάβαμε ότι βλέπουμε τα πράγματα από την ίδια σκοπιά. Στόχος είναι να έρθουν σπουδαστές από το εξωτερικό, αφού το κόστος θα είναι προσιτό. Υπάρχει μία νέα εκπαιδευτική προσέγγιση σε όλη την αλυσίδα των δραστηριοτήτων ενός ξενοδοχείου, γι’ αυτό και χρειάζεται συνεχής κατάρτιση με ανταγωνιστικούς όρους. Η Ελλάδα θα πρέπει να εξάγει τη δύναμη που έχει στη φιλοξενία σε επίπεδο εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας. Μπορούμε να προσελκύσουμε χιλιάδες σπουδαστές, όχι, βέβαια, άμεσα», είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος ο συνιδρυτής και επικεφαλής της Brown, Leon Avigad.

    Όπως είπε ο CEO του BCA College, Χάρης Δασκαλάκη, «στόχος της νέας συνεργασίας είναι να δημιουργηθεί ένα εκπαιδευτικό hub. Η λογική της συνεργασίας είναι να ξεκινήσει με diploma στο hοtel management, με διάρκεια ενός έτους. Στην πορεία θα αλλάξουμε την ύλη των Βachelor και Μaster Degrees για να φέρουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο». Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου και από τις 11 Απριλίου ξεκινά η πρακτική φοίτηση σε μονάδες της Brown, που θα ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου.



    ΣΧΟΛΙΑ