• Business

    ΔΥΠΑ: Ξεκινούν δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής

    • NewsRoom
    ΔΥΠΑ


    Μία νέα καινοτόμα ψηφιακή υπηρεσία για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία, με την υλοποίηση δωρεάν διαδικτυακών εργαστηρίων ομαδικής συμβουλευτικής από εξειδικευμένα στελέχη, εισάγει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

    Οι θεματικές ενότητες είναι οι εξής:

    – Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;

    – Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μία συνέντευξη;

    – Ποια είναι τα βήματα για μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/workshops.

    Στο κάθε εργαστήριο, διάρκειας δύο ωρών, θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

    Η πλατφόρμα θα παραμένει ανοιχτή, μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον το επιθυμούν.

    Όπως αναφέρει η ΔΥΠΑ σε ανακοίνωσή της, στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους, μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού και της κατάλληλης προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις.

    Το πρόγραμμα των εργαστηρίων είναι το εξής:

     

     

     

     

     

     

    Πληροφορίες σχετικά με τα διαδικτυακά εργαστήρια βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/workshops.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

     

    Διαβάστε επίσης:

    ΔΥΠΑ: Στήριξη της απασχόλησης στις λιγνιτικές περιοχές – Τα προγράμματα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας



    ΣΧΟΛΙΑ