• Business

    Διεθνές βραβείο για την JLL – Αθηναϊκή Οικονομική

    • NewsRoom
    Δίκα Αγαπητίδου

    Δίκα Αγαπητίδου


    Στην Αθηναϊκή Οικονομική – JLL Alliance Partner, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια αδιάλειπτης δραστηριοποίησης στην Ελλάδα, απονεμήθηκε το πιο πρόσφατο πεντάστερο Ευρωπαϊκό Βραβείο για τον κλάδο των Ακινήτων στην κατηγορία Commercial Property Agency/ Consultancy για την Ελλάδα 2023- 2024.

    Τα International Property Awards αποτελούν το κορυφαίο πρόγραμμα που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την υπεροχή στον κλάδο των ακινήτων και επικροτεί το υψηλότερο επίπεδο επίτευξης από εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς.

    Οι νικητές επιλέγονται μέσω διαδικασίας αξιολόγησης από επιτροπή αποτελούμενη από περισσότερους από 50 επίλεκτους και συμπληρωματικούς ως προς την γνώση και ειδικότητα εμπειρογνώμονες.

    Η Δίκα Αγαπητίδου, η οποία ίδρυσε και διευθύνει της Αθηναϊκή Οικονομική – JLL Alliance Partner, από κοινού με όλους τους συνεργάτες της εταιρείας, εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη συγκεκριμένη αναγνώριση αριστείας και ανανεώνουν τη δέσμευσή τους για προσήλωση σε βέλτιστες πρακτικές και παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

    Διαβάστε επίσης

    ΥΠΕΝ: 6+1 άξονες για ολοκληρωμένη διαχείριση δασών

    Attica Group: Εγκρίθηκε από το ΔΣ το σχέδιο συγχώνευσης με την ANEK

    Τέλος από την Barking Well Media ο Τζώνης Καλημέρης



    ΣΧΟΛΙΑ