ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ δήλωσε πριν από λίγο ότι έχει εδώ και καιρό παραιτηθεί από την υποψηφιότητα για μια θέση στο Εποπτικό Συμβούλιο της ρωσικής ενεργειακής εταιρίας Gazprom.
Νωρίτερα, ο ενεργειακός κολοσσός είχε ανακοινώσει ότι ο κ. Σρέντερ ήταν και επισήμως υποψήφιος για τη θέση.
Με ανάρτησή του στην σελίδα του στο LinkedIn, ο κ. Σρέντερ τονίζει ότι έχει εδώ και καιρό ενημερώσει την Gazprom για την απόφασή του να μη διεκδικήσει θέση στο Εποπτικό της Συμβούλιο, εκφράζει μάλιστα την απορία του για τις σημερινές ανακοινώσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχάλης Κουβελιώτης – Στέλλα Δημαράκη: Ποιοι αναλαμβάνουν τα ηνία της Aegean
- Βαγγέλης Παυλίδης: Η Μπαρτσελόνα τον παρακολουθεί, η Μπενφίκα τον κοστολογεί με ρήτρα 100 εκατ. ευρώ!
- METLEN: Άνοιγμα στη διαστημική βιομηχανία και σε νέα έργα με τη Thales
- Τα μυστήρια των ΔΕΗ, ΤΙΤΑΝ και Cener, τα μυστικά της CMF του Μαρινάκη, ο ροκάς CEO και η κολυμβήτρια CFO της Aegean, το rebranding του Ψάλτη, και η αποκάλυψη για την super βίλα του χαμηλοσυνταξιούχου Καρβέλα στην Εκάλη (φωτό)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.