• Business

    Δεκάδες απολύσεις στην έντυπη έκδοση ετοιμάζει η Daily Mail

    Η εφημερίδα της Daily Mail


    Η Daily Mail & General Trust Plc σχεδιάζει να περικόψει δεκάδες θέσεις εργασίας σε εφημερίδες, ως μέρος μιας αναδιάρθρωσης που ανακοίνωσε στο προσωπικό ο editor Ted Verity την Πέμπτη.

    Το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης «θα φέρει την Daily Mail και την The Mail on Sunday πολύ πιο κοντά», ανέφερε email που είδε το Bloomberg και επιβεβαιώθηκε από έναν εκπρόσωπο της εταιρείας.

    «Δυστυχώς, ως μέρος αυτής της αναδιάρθρωσης προτείνουμε κάποια μείωση του αριθμού εργαζομένων στους έντυπους τίτλους», δήλωσε ο Verity. «Ορισμένοι ρόλοι θα τεθούν σε κίνδυνο απόλυσης, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό μπορεί να δει μια αλλαγή στο εργασιακό του μοτίβο, τον τίτλο εργασίας του, τη διεύθυνση γραμμής ή τα καθήκοντα του».

    Η εταιρεία ξεκίνησε μια αναδιοργάνωση για την ενοποίηση των έντυπων και ψηφιακών λειτουργιών της και την «απελευθέρωση πόρων» τον Σεπτέμβριο, αναφέρει το Bloomberg .

    Ο Πρόεδρος της Daily Mail και της General Trust, Τζόναθαν Χάρμσγουορθ, πιο γνωστός ως Λόρδος Ρότερμερ, απέκτησε πέρσι την εταιρεία και όρισε τον εαυτό του διευθύνοντα σύμβουλο. Η εταιρεία πρότεινε μια αναθεώρηση του αριθμού των εργαζομένων το 2021, καθώς αντιμετώπισε οικονομικές πιέσεις, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της κυκλοφορίας των εφημερίδων και του αυξημένου κόστους για το χαρτί εφημερίδων.

    Διαβάστε επίσης

    Πλαίσιο: Στο 97,34% το ποσοστό του Γ. Γεράρδου

    Κύπρος: Παρατείνεται η μείωση στον φόρο στα καύσιμα



    ΣΧΟΛΙΑ