ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς βούλιαξε η Space X, το ισχυρό «buy» από Goldman και Morgan για ΟΤΕ, Alpha και Eurobank, το bid για το 11% της ΕΥΔΑΠ, οι happy Βαρδινογιάννης-Σιάμισιης, τo next big thing Παπαλέκα στη Μύκονο, και το επικό Βατερλό των αναλυτών στην Jumbo
Η ΔΕΗ είναι σε θέση μέχρι τις ευρωεκλογές που θα γίνουν το Μάιο να έχει ολοκληρώσει την πώληση των λιγνιτικών μονάδων. Αυτό διευκρίνιζαν μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της επιχείρησης αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα της νέας διαδικασίας που θα ακολουθήσει μετά την κήρυξη ως άγονου του διαγωνισμού που προηγήθηκε.
Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του διαγωνισμού κατατέθηκαν δύο προσφορές, η μία εκ των οποίων περιελάμβανε όρους εκτός της προκήρυξης ενώ η δεύτερη απείχε από το επίπεδο της αποτίμησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μ. Παναγιωτάκης: Μέχρι τον Μάιο ο νέος διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΗ: Άγονος ο διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Συγκρούστηκαν πλοία – Το Ιράν διέσωσε 23 μέλη του πληρώματος
- ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και πορεία προς τη Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση
- DeepSeek: Ο Λιανγκ Γουενφένγκ έγινε ο πλουσιότερος ιδρυτής εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης με περιουσία 36 δισ. δολ.
- Λαμία: Βρέθηκε ο προμηθευτής των κοτόπουλων που προκάλεσαν τα κρούσματα σαλμονέλας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.