ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα τιμή-στόχο για τη μετοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, στα 11 από 8,6 ευρώ προηγουμένως δίνει η NBG Securities σε έκθεσή της στην οποία δίνει σύσταση neutral λόγω αποτίμησης, καθώς το upside εκτιμάται περίπου στο 8%.
Η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη της εταιρείας μετά τα αποτελέσματα-ρεκόρ του 2024. Ειδικότερα, προβλέπει μέση ετήσια πτώση των καθαρών κερδών κατά 3,8% ως το 2027 αλλά και υψηλές μερισματικές αποδόσεις 6,2-6,6% ως το 2027.
Παράλληλα, σε όρους σχετικής αποτίμησης, σημειώνει ότι η μετοχή κινείται με ένα discount περίπου 13% σε σχέση με τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.
Διαβάστε επίσης
Alpha Bank: Διπλή Διάκριση στα Euromoney Awards for Excellence 2025
AstraZeneca: Επενδυτική «βόμβα» στις ΗΠΑ – 50 δισ. δολάρια πριν από το 2030
Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Παρουσίαση νέων προωθητικών βίντεο για την ακτοπλοΐα και το yachting
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.