• Business

    Cyber Monday: Όπως λέμε, ακόμα καλύτερες προσφορές μόνο online!

    • NewsRoom


    Πριν από περίπου 15 χρόνια, καθιερώθηκε ο όρος Cyber Monday, ή αλλιώς η «κυβερνοδευτέρα των προσφορών»

    Πρόκειται για τη Δευτέρα αμέσως μετά την Black Friday (και 4 ημέρες μετά την Hμέρα των Eυχαριστιών), η οποία ήταν κάτι σαν την «απάντηση» των online καταστημάτων στις προσφορές Black Friday των φυσικών καταστημάτων.

    Η επιτυχία της Cyber Monday είναι τέτοια, που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά σε έσοδα την Black Friday, αποτελώντας την πλέον επιτυχημένη μέρα πωλήσεων στο retail.

    Ο θεσμός έχει έρθει πλέον και στην Ελλάδα, με καταστήματα όπως τα Public να πραγματοποιούν εξαιρετικές προσφορές, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

    Μάλιστα, ειδικά στην περίπτωση των Public, τα οποία ως γνωστόν φιλοξενούν online ένα τεράστιο marketplace με δεκάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, το εύρος των προσφορών αλλά και των προβαλλόμενων κατηγοριών, είναι μοναδικό.

    Ας δούμε μερικές από τις ευκαιρίες που ξεχωρίσαμε:

    * Κυλλήνη: Η νέα (gaming) πολυθρόνα σας!

    Με καταπληκτική σχεδίαση, αναπαυτική θέση και βοηθήματα για το λαιμό και τη μέση σας, η ξεχωριστή αυτή πολυθρόνα, είναι ο ιδανικός σας σύντροφος στο gaming και όχι μόνο. Ειδικά για τη Cyber Monday, διατίθεται με έκπτωση 46%, από τα 139 στα 74,90 Ευρώ!

    * Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι Black and Decker

    Τι θα λέγατε για έκπτωση 50% σε ένα πολύ χρήσιμο και απαραίτητο σε κάθε σπίτι, επαναφορτιζόμενο σκουπάκι υψηλής ποιότητας; Το Dustbuster Nvb115w-qw της Black and Decker, είναι αυτό ακριβώς (και σε φοβερό μωβ χρώμα), με την τιμή του να φτάνει πλέον μόλις τα 19,90 Ευρώ. Διαθέτει αφαιρούμενο φίλτρο που επανακαθαρίζει, καθώς και αποσπώμενο κάδο για μέγιστη ευκολία.

    * Προσωπικός κινηματογράφος με την Samsung QE55Q60R

    Τώρα που καθαρίσατε το σαλόνι σας με το νέο σκουπάκι και κάθεστε αναπαυτικά στην νέα σας πολυθρόνα, μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι ή την ταινία σας στην καταπληκτική QE55Q60R της Samsung, με έκπτωση 56%!

    Ανάλυση 4Κ, τεχνολογία QLED και 55 ολόκληρες ίντσες (σχεδόν 1,40 μέτρα διαγωνίου!), σας περιμένουν.

    Φυσικά είναι Smart, υποστηρίζει βελτίωση εικόνας HDR και είναι γεμάτη με θύρες σύνδεσης για όλες σας τις πηγές εισόδου. Καλή διασκέδαση!

    * Huawei Y6 (2019): Προσιτό και πλήρες

    Εάν ψάχνετε για ένα value for money κινητό, η Cyber Monday είναι η καλύτερη ευκαιρία να το βρείτε! Πολύ καλή παράδειγμα, το Huawei Y6 (επιλέξτε ανάμεσα σε μαύρο και μπλε του ζαφειριού), το οποίο πωλείται πλέον μόνο 129 Ευρώ (από 169).

    Διαθέτει μεγάλη οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1560×720, τετραπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα 13 MPixels και selfie κάμερα των 5 MPixels.

    Αγαπημένα μας χαρακτηριστικά: Η μπαταρία των 3.020 mAh αλλά και το ενσωματωμένο ραδιόφωνο στα FM που τόσο μας έχει λείψει!



    ΣΧΟΛΙΑ