ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πώληση 30.000 μετοχών της CPI μέσω του συνδεόμενου νομικού προσώπου Bansara Trading LTD προέβη στις 10.11.2022 ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Χρήστος Παπαθάνος, έναντι τιμήματος 0,674 ευρώ ανά μετοχή και συνολικής αξίας 22.200 ευρώ.
Συνεπεία της ως άνω μεταβίβασης επήλθε μείωση στα συνολικά δικαιώματα ψήφου του κ. Παπαθάνου, στο 29,879% από 30,176% προηγουμένως, λόγω της μείωσης των έμμεσων δικαιωμάτων που κατέχει μέσω της Bansara Trading στο 29,300% από 29,597%.
Διαβάστε επίσης
HELLENIQ Energy: Παράταση της έκπτωσης για το πετρέλαιο θέρμανσης
ΟΤΕ: Στο 2,637% το ποσοστό των ίδιων μετοχών
Gov.gr: Ψηφιακά όλες οι διαδικασίες με την κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνοδος Κορυφής: Προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για την ενέργεια ζητούν από τη Κομισιόν οι ηγέτες της ΕΕ
- Σε τεντωμένο σχοινί ο ΠΙΣ: Η κόντρα με τον Ά. Γεωργιάδη και ο γρίφος των εκλογών
- Παρί Σεν Ζερμέν: Η συμφωνία του 1 δισ. ευρώ με τη Nike που αλλάζει το παιχνίδι έως το 2039
- Πετρέλαιο: Γιατί όλοι φοβούνται ενεργειακό σοκ – Το δυσμενές σενάριο που θα φέρει οικονομικό «Αρμαγεδδώνα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.