• Public

    Business

    Χριστούγεννα με δώρα για όλους!

    • NewsRoom

    Και αυτά τα Χριστούγεννα το Public μοιράζεται μαζί μας χιλιάδες επιλογές δώρων για τους αγαπημένους μας – smartphonesβιβλίαπαιχνίδιαwearables αλλά και είδη gaming – που μπορούμε να αποκτήσουμε στα φυσικά καταστήματα αλλά και μέσα από το public.gr. Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι.

    Με αμέτρητες προτάσεις δώρων, το Public είναι ο απόλυτος προορισμός για φέτος τα Χριστούγεννα.

    1) Apple iPhone 13 128GB Midnight

    Το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε iPhone. Αστραπιαίος A15 Bionic επεξεργαστής. Ένα μεγάλο άλμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ανθεκτικός σχεδιασμός. Ασυναγώνιστα γρήγορο 5G και μια φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR.

    2) Σκούπα Ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro – Μαύρο

    Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με εξαιρετική αναρρόφηση, καθαρίζει τέλεια ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία. Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, 2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση, έξυπνη πλοήγηση με αισθητήρα laser LDS, έξυπνο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, και προστασία πατώματος.

    3) Τηλεόραση Samsung LED 65" 4K UE65AU7172

    Με την τηλεόραση Samsung UE65AU7172 θα εντυπωσιαστείς από την ποιότητα της εικόνας της. Έχει ανάλυση 4K UHD (3840 x 2160 pixels), και εξασφαλίζει ζωντανά και εντυπωσιακά χρώματα χάρης στο Crystal Display, ενώ διαθέτει επεξεργαστή Crystal 4K, ο οποίος βελτιστοποιεί τον λόγο αντίθεσης και ενισχύει τα δυναμικά φωτεινότητας (HDR).

    4) Καφετιέρα Krups Nespresso Vertuo Next C XN9105S – Cherry Red

    Η Vertuo Next πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα την πλήρη συλλογή προτάσεων καφέ Nespresso. Επιλέξτε το μέγεθος που προτιμάτε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά μεγέθη κούπας, από Espresso μέχρι Carafe. Η μηχανή καφέ διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ και σας προσφέρει τους κρυμμένους του θησαυρούς με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα αρώματα, τις γεύσεις και, το σημαντικότερο συστατικό, την πλούσια κρέμα

    5) Αφυγραντήρας Morris MDP 24400 IW, 24lt

    Ο αφυγραντήρας Morris MDP-24400iw είναι μία συσκευή που θα συμβάλλει στη δραστική αλλαγή των συνθηκών του χώρου σου. Πρόκειται για μία πρόταση 2-σε-1 αφού δε λύνει μόνο το πρόβλημα της υγρασίας αλλά καθαρίζει αποτελεσματικά και τον αέρα. Διαθέτει φίλτρο ενεργού άνθρακα ενώ χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του θα τον έχεις ενεργό ακόμα και το βράδυ. Υποστηρίζει Wi-Fi για άνετο έλεγχο απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι στο σπίτι, ενώ χάρη στο μαύρο χρώμα του, θα ταιριάξει σε κάθε δωμάτιο ανεξαρτήτως διακόσμησης. Ο φωτισμός του αλλάζει χρώμα ανάλογα με τα επίπεδα της υγρασίας στον χώρο ενώ το έξυπνο τηλεχειριστήριο κάνει τον χειρισμό παιχνιδάκι.

    6) Ο Τζίμης στην Κυψέλη

    Ο Χ.Α.Χωμενίδης εμπνέεται ευθέως από το σήμερα. Γράφει ένα -σχεδόν- ρεαλιστικό μυθιστόρημα, το οποίο διαδραματίζεται στην Αθήνα του 2021 και διαλαμβάνει ό,τι μάς αγγίζει, μάς συγκινεί, μάς τρομάζει. Ο κεντρικός του ήρωας, Τζίμης Παπιδάκης, παιδί των 60’ς και των 70’ς, γιός μιας θυρωρίνας, υιοθετημένος από έναν παλιό πρωταγωνιστή του Εθνικού Θεάτρου, βρίσκεται – στο κατώφλι των εξήντα του- ένα βήμα πριν από την εκπλήρωση τού μεγάλου του ονείρου. Να αναδειχθεί στον πρώτο και καλύτερο θεατρικό επιχειρηματία στην Ελλάδα.

    7) Ο ήρωας της διπλανής πόρτας

    Για πάνω από είκοσι πέντε χρόνια, ο θρύλος της ηγεσίας και της προσωπικής ανάπτυξης Robin Sharma έχει καθοδηγήσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι, μέσω της επαναστατικής μεθοδολογίας του, έφτασαν στην επιτυχία που ονειρεύονταν. Στο πρωτοποριακό αυτό βιβλίο ο Sharma διαθέτει το σύστημά του σε όποιον είναι έτοιμος για ανίκητη θετικότητα, μνημειώδη παραγωγικότητα, βαθιά πνευματική ελευθερία και μια γεμάτη ζωή.

    8) Το χριστουγεννιάτικο γουρουνάκι

    Ο Γου είναι το λατρεμένο λούτρινο γουρουνάκι του Τζακ. Βρίσκεται πάντα δίπλα του, συμπαραστάτης στα καλά και στα κακά. Μια Παραμονή Χριστουγέννων, όμως, κάτι τρομερό συμβαίνει: ο Γου χάνεται. Έτσι ο Τζακ παρέα με το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι, τον αχώνευτο αντικαταστάτη του Γου, θα ταξιδέψουν στη μαγική Χώρα των Χαμένων όπου θα ζήσουν απίθανες περιπέτειες.

    9) Τα Κάστρα του Μυστρά

    Έχοντας σαν σκηνικό τα Μεσαιωνικά κάστρα, τα μοναστήρια και τους αγρούς του Μυστρά, οι παίκτες προσπαθούν να αυξήσουν την κυριαρχία τους αξιοποιώντας την ακολουθία τους που είναι ιππότες, καλόγεροι, γεωργοί αλλά και ληστές. Κάθε παίκτης με τη σειρά του τοποθετεί πλακίδια εδάφους δημιουργώντας το χάρτη του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα τοποθετεί τους ανθρώπους του σε στρατηγικά σημεία.

    10) ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ JENGA

    Fun Fact: Το ήξερες ότι η λέξη “Jenga”, που έδωσε τον τίτλο της και στο ομώνυμο παιχνίδι, σημαίνει “χτισμένος’’ στα σουαχίλι; Χτίσε τον πύργο και μετακίνησε τα τουβλάκια από κάτω προς τα πάνω, αλλά πρόσεχε μην πέσει και σε πλακώσει. Ένα κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι επιδεξιότητας με ξύλινα τουβλάκια, κατάλληλο για όλη την οικογένεια ή την παρέα σου.

    Public