• Business

    Χριστούγεννα 2020: Ιδέες για έξυπνα δώρα ακόμα και την τελευταία στιγμή από τα Public

    • NewsRoom


    Μπορεί η πανδημία να συνεχίζει να μας περιορίζει, είναι Χριστούγεννα όμως κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

    Φέτος λοιπόν έχουμε άλλον έναν λόγο – και πολύ σοβαρό αυτή τη χρονιά – να θέλουμε να το ρίξουμε στα ψώνια, να κάνουμε δώρα, για εμάς και αυτούς που αγαπάμε.

    Όταν σκεφτόμαστε δώρα, ψώνια και Χριστούγεννα, τι μας έρχεται στο μυαλό; Το Pubic φυσικά, το νούμερο ένα ecommerce retailer στην Ελλάδα.

    Μέσα στο marketplace του Public.gr έχουν το δικό τους «κατάστημα» πάνω από 2.000 συνεργάτες, με προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Ό,τι βάλει ο νους σου μπορείς να βρεις στο Marketplace του Public.gr και τώρα τα Χριστούγεννα είναι ο απόλυτος προορισμός για φανταστικά δώρα.

    Μην κάθεσαι λοιπόν. Ακόμα προλαβαίνεις. Μπες στο Public.gr ή σε ένα φυσικό κατάστημα για να παραλάβεις με Click Away ή να αγοράσεις βιβλία για εσένα και τους αγαπημένους σου. Τώρα που τα βιβλιοπωλεία του Public άνοιξαν τις πόρτες τους, ακόμα κι αν έχεις ήδη στείλει τα δώρα στους αγαπημένους σου, ένα βιβλίο είναι το καλύτερο (συμπληρωματικό αν θες) δώρο.

    Τα 42 φυσικά καταστήματα Pubilc άνοιξαν τις πόρτες των βιβλιοπωλείων τους και σε περιμένουν. Μπορείς να επισκεφτείς ένα κατάστημα τις καθημερινές από 9:00 έως 20:00 αλλά και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00, χωρίς να χρειαστεί να κλείσεις κάποιο ραντεβού από πριν.

    Δες εδώ τη λίστα των 42 βιβλιοπωλείων Public που άνοιξαν.

    Φέτος κάνε δώρο ένα scooter – που είναι και της μόδας

    Ένα πρωτότυπο, όσο και χρήσιμο «δώρο» που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου (και, γιατί όχι, στα αγαπημένα σου πρόσωπα) φέτος είναι ένα σύστημα έξυπνης μετακίνησης. Το Public.gr έχει μια απίστευτη γκάμα από scooters και hoveboards.

    Για να σε βγάλουμε από τα διλήμματα, ψάξαμε και επιλέξαμε τα καλύτερα προϊόντα για σένα… Για κοντινές αποστάσεις, αλλά και για πιο μακρινές, σε συνδυασμό με τα ΜΜΜ, ένα scooter είναι ο σύγχρονος και έξυπνος τρόπος μετακίνησης μέσα στην πόλη.

    Δεν εκπέμπει καυσαέρια, φορτίζει από κοινή πρίζα, χρησιμοποιείται και σαν κανονικό πατίνι και κινείται γρήγορα στους στενούς δρόμους και την κίνηση. Επειδή, πάνω από όλα η ασφάλεια, ένα κράνος είναι απαραίτητο και υποχρεωτικό.

    Ξεκινάμε την περιήγησή μας από το Xiaomi Electric Scooter Essential. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό πατίνι κατασκευασμένο με κράμα αλουμινίου, που το καθιστά ελαφρύ (μόλις 12 κιλά) και ανθεκτικό. Το τιμόνι μπορεί και διπλώνει για να το μεταφέρεις εύκολα παντού, ενώ οι μπαταρίες λιθίου μεγάλης χωρητικότητας προσφέρουν αυτονομία οδήγησης έως 20 χιλιόμετρα.

    Το σκούτερ αυτό είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένο έλεγχο ταχύτητας, σύστημα ανάκτησης ενέργειας, καθώς και σύστημα ελέγχου Cruise Control για τη διατήρηση σταθερής ταχύτητας. Επιπλέον, μέσω του Mi Home app, μπορείς να ελέγχεις την ταχύτητα οδήγησης και την υπολειπόμενη ισχύ της μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο.

    Ένα κλικ πιο πάνω βρίσκεται το Xiaomi Electric Scooter 1S. Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αυτό διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία, που προσφέρει αυτονομία έως 30 χιλιόμετρα. Επίσης και η τελική ταχύτητά του είναι αυξημένη και φτάνει τα 25 km/h σε σχέση με 20km/h του μοντέλου Essential.

    Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ακριβώς ίδια, συμπεριλαμβανομένου του έξυπνου συστήματος ανάκτησης ενέργειας, Cruise Control, σύνδεση με το Mi Home κ.λπ. και φυσικά της κορυφαίας σχεδίασης της Xiaomi.

    Περνάμε σε ένα οικονομικότερο μοντέλο για ηλεκτρική μετακίνηση στην πόλη. Το UrbanGlide Escooter Ride 62S είναι μικρό, ελαφρύ και θα σας κινήσει ξεκούραστα με μέγιστη ταχύτητα 20km/h και απόσταση 15 χιλιομέτρων. Μετά θα χρειαστεί φόρτιση. Μην ανησυχείς, όμως, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί (όπως και όλα) σαν κανονικό πατίνι.

    Δώρα για τα παιδιά; Φέτος επίλεξε scooters & hoverboards

    Τα πατίνια προσφέρουν διασκέδαση, μετακίνηση και άσκηση (εδώ μιλάμε για ηλεκτρικά πατίνια φυσικά που μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν ως απλά).

    Το UrbanGlide Escooter Ride 55 είναι ένα παιδικό ηλεκτρικό scooter, σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση και για παιδιά βάρους μέχρι 50 κιλά. Ως παιδικό έχει χαμηλή ταχύτητα (έως 10km/h) και αυτονομία 40 λεπτών.

    Τα ηλεκτρικά πατίνια ισορροπίας, τα λεγόμενα hoverboards, είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα κατηγορία. Τα πατίνια αυτά δεν έχουν τιμόνι, ούτε χειριστήρια, αλλά υπακούσουν στις κινήσεις του σώματος για να στρίβουν, να επιταχύνουν ή να φρενάρουν: Ο αναβάτης πρέπει να γύρει ελαφριά προς τα μπρος και προς τα πίσω αντίστοιχα.

    Στο Public.gr θα βρεις πάρα πολλά μοντέλα. Οι δικές μας επιλογές – ιδανικές για δώρα σε ανίψια, βαφτιστήρια και παιδιά – και είναι οι εξής:

    To Hoverboard Urban Glide 65 Lite Multicolor αποτελεί μια πρακτική και άνετη λύση για μετακίνηση και διασκέδαση. Είναι πολύχρωμο και, χάρη στους μεγάλους τροχούς 6,5”, σου επιτρέπει να διατηρείς την ισορροπία σου, ανεξαρτήτως συνθηκών. Διαθέτει μέγιστη ταχύτητα 15 km/h, μέγιστο βάρος αναβάτη 100 kg και αυτονομία μπαταρίας έως 20 km. Ακόμα τα ενσωματωμένα φώτα LED, σε κάνουν να ξεχωρίζεις από μακριά.

    Το Hoverboard Urbanglide 65S Flash Bluetooth έχει όλα τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου, αλλά μέγιστη ταχύτητα 15 km/h, μέγιστο βάρος αναβάτη 110 kg, αλλά διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth για να παίζεις τη μουσική σου από το κινητό καθώς το χρησιμοποιείς.

    Τέλος, υπάρχει και το kit Hoverboard Urban Glide 65 Lite & Kart το οποίο αποτελείται από το Urban Glide 65 Lite, συν το πρόσθετο Kart Pilot που το μετατρέπει σε πραγματικό αγωνιστικό καρτ. Έχει άνετο κάθισμα, λαβές τιμονιού και μπροστινή ρόδα για ισορροπία. Είναι απλά φοβερό!

    Πριν προχωρήσεις στην αγορά κάποιου από τα παραπάνω εκπληκτικά προϊόντα, λάβε υπόψη σου ότι μπορείς να στείλεις μια ηλεκτρονική δωροκάρτα – μια e-gift card – ώστε ο παραλήπτης να επιλέξει αυτός το δώρο του, από τα χιλιάδες που θα βρει στο Public.gr.

    Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Κάνε κλικ εδώ για να συνδεθείς στον λογαριασμό σου και απλά επίλεξε το ποσό που θες να διαθέσεις. Κατόπιν, δώσε τα στοιχεία του παραλήπτη (e-mail ή κινητό). Πλήρωσε κανονικά, σαν να αγόραζες κάποιο προϊόν και αυτό είναι όλο. Σε λίγα λεπτά, ο παραλήπτης θα λάβει την e-gift card σου και θα σε ευγνωμονεί.

    Public Click Away – Για ασφαλείς παραλαβές στην πόρτα του καταστήματος

    Εάν δεν θες να περιμένεις να έρθει το προϊόν που έχεις παραγγείλει στο σπίτι σου, μπορείς να παραλάβεις από το κατάστημα με τη νέα υπηρεσία Click Away. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, ασφαλής και γρήγορη. Απλά παραγγέλνεις on-line αυτό που θέλεις από το Public.gr (ελπίζουμε στο παρόν άρθρο να σου δώσαμε πολλές ιδέες) και κατόπιν επιλέγεις το κατάστημα Public που σε εξυπηρετεί (δες εδώ την πλήρη λίστα).

    Αφού πληρώσεις ηλεκτρονικά την παραγγελία σου, λαμβάνεις ένα SMS ή /και email για να κλείσεις ραντεβού, επιλέγοντας ημέρα και ώρα που σε εξυπηρετεί. Περιμένεις το επιβεβαιωτικό SMS και τον προκαθορισμένο χρόνο μεταβαίνεις στο κατάστημα (μην ξεχάσεις προηγουμένως να στείλεις 2 στο 13033).

    Και φέτος το Public.gr παραμένει ο απόλυτος προορισμός για τα δώρα Χριστουγέννων!

    Διαβάστε ακόμη:

    Survivor: Αυτοί είναι οι 20 Διάσημοι και Μαχητές

    Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα, με μπλόκα και πρόστιμα – Στο Αυτόφωρο για παραβίαση του ορίου των 9 ατόμων

    Το σκίτσο του Αρκά: «Να τα πούμε;»

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ