• Business

    Grivalia: Απέκτησε τρία ακίνητα έναντι 5,8 εκατ. ευρώ

    Grivalia Χρυσικός

    Γιώργος Χρυσικός. Grivalia Management


    Τρία εμπορικά ακίνητα σε Αθήνα και Χαλκιδική πέρασαν στην κατοχή της Grivalia, μετά από τη σχετική έγκριση που έλαβε η εταιρία από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων, στις 30 Νοεμβρίου. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε στα 5,8 εκατ. ευρώ.

    Τα εν λόγω ακίνητα βρίσκονται επί των οδών Βασιλίσσης Σοφίας 23Α & Νεοφύτου Βάμβα 2 στην Αθήνα, Λεωφόρου Κωνσταντίνου 291 & Κύπρου 72 στο Κορωπί Αττικής και της κεντρικής δημοτικής οδού στη Νικήτη Χαλκιδικής.

    Αναλυτικότερα και σε ό,τι αφορά τα εμπορικά ακίνητα που απέκτησε η Grivalia, η εταιρεία γνωστοποίησε τα εξής:

    “Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ, σε συνέχεια της έγκρισης που έλαβε από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της στις 30/11/2016, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της απόκτησης τριών εμπορικών ακινήτων επί των οδών Βασιλίσσης Σοφίας 23Α & Νεοφύτου Βάμβα 2 στην Αθήνα, Λεωφόρου Κωνσταντίνου 291 & Κύπρου 72 στο Κορωπί Αττικής και της κεντρικής δημοτικής οδού στη Νικήτη Χαλκιδικής. Το τίμημα ανήλθε συνολικά σε €5,8εκ.

    Αναφορικά με το ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας, πρόκειται για εμπορικό κατάστημα στην περιοχή του Κολωνακίου που είναι τμήμα σύγχρονου επαγγελματικού κτιρίου με εξαιρετική προβολή και προσβασιμότητα. Το κατάστημα έχει συνολική επιφάνεια περίπου 1.200τ.μ., αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, διαθέτει επιπλέον οκτώ υπόγειες θέσεις στάθμευσης επιφάνειας 90τ.μ., ενώ είναι εκμισθωμένο στην εταιρία TGI Friday’s.

    Το ακίνητο που βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, είναι εμπορικό κατάστημα/supermarket στρατηγικά τοποθετημένο στην ευρύτερη περιοχή, με συνολική επιφάνεια 2.203τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, ενώ διαθέτει εξωτερικές θέσεις στάθμευσης. Είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρία Σκλαβενίτης.

    Τέλος, το ακίνητο που βρίσκεται στη Νικήτη Χαλκιδικής, είναι εμπορικό κατάστημα/supermarket επί του κεντρικότερου δρόμου μίας πολύ τουριστικής περιοχής. Το κατάστημα έχει συνολική επιφάνεια 2.082 τ.μ., αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, διαθέτει εξωτερικές θέσεις στάθμευσης και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος”.



    ΣΧΟΛΙΑ